spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

Doar patru asistaţi social din Piatra Neamț au ieşit la deszăpezire. Primăria anunță că le retrage absenților ajutorul financiar

- Advertisement -

Doar patru dintre cele 50 persoane asistate social din Piatra Neamţ au ieşit la deszăpezire pe străzi. Reprezentanţii primăriei au anunţat că aceia care n-au răspuns apelului vor suporta consecinţele.

A nins abundent în oraşul Piatra Neamț, străjuit de culmile împădurite Pietricica şi Cozla, astfel că în ultimele zile, dincolo de rutina cotidiană, eforturile administraţiei s-au canalizat pe deszăpezire. Nu au fost mari probleme, dar asistaţii social, care aveau obligaţia de a participa la astfel de acţiuni, au chiulit.

„Dintre cele 47 de persoane beneficiare de ajutor social, doar patru s-au prezentat astăzi (6 ianuarie – n.r.) la acţiunile de deszăpezire. Cei care nu au venit nu vor mai beneficia de acest ajutor. Mulţumim pietrenilor care şi-au respectat responsabilitatea de a-şi curăţa trotuarul din faţa casei sau sediului firmei!“, se arată în comunicatul primăriei.

Societatea Publiserv a intervenit de duminică, 5 februarie, cu zece utilaje pe drumurile principale şi pe tot parcursul nopţii, iar 19 persoane au deszăpezit manual. în schimburi. La acţiunile pentru degajarea zăpezii sunt folosite, nocturn, ATV-uri, pentru deszăpezirea trotuarelor principale, iar în cartiere se intervine cu utilaje mai mici…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/doar-patru-asistati-social-din-piatra-neamt-au-2240156.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri