1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

Doctor cardiolog, cercetat pentru viol. Ar fi abuzat doi băieți minori

- Advertisement -

Un medic din Braşov este acuzat de procurorii DIICOT că a întreţinut relații sexuale cu doi băieţi minori, aflaţi sub tratament medical.

Este vorba despre Horaţiu Rus, de 43 de ani, medic la un spital din Brasov. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a întreţinut, prin constrângere morală, raporturi sexuale cu două victime de sex masculin, minore, aflate sub tratament medical.

În această dimineață au avut loc mai multe percheziții la opt locuințe, în cadrul uei acţiuni de anihilare a unei grupări de trafic de carne vie. 11 persoane vor fi duse la sediul DIICOT-Serviciul Teritorial Braşov pentru audieri.

Potrivit DIICOT, liderul grupării, Dodo Ferenc (41 de ani), deţine un club privat, situat în municipiul Braşov, în incinta căruia clienţii întreţin raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin.

„Din cercetări a rezultat că membrii grupării, Daniel Sebastian Măciucă (31 de ani), Valentin Lazarovici (40 de ani) şi Florentin Ovidiu Borşan (32 de ani), au recrutat şi cazat un număr de 14 victime de sex masculin, majore şi minore, pe care, prin ameninţare, violenţă sau alte forme de constrângere fizică sau morală, le-au obligat la practicarea prostituţiei, obţinând în acest mod sume substanţiale de bani”, precizează sursa citată.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.