spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

UPDATE: Doctorul Ilieș nu era vizat de nicio anchetă

- Advertisement -

DETALII…Ies la iveală câteva amănunte cutremurătoare legate de moartea chirurgului pediatru Augustin Ilieș. Dacă s-a speculat faptul că medicul ar fi recurs la asemena gest pentru că ar fi fost vizat de o anchetă a procurorilor vasluieni, acest lucru a fost infirmat de către reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui care ne-au declarat că nu exista niciun dosar pe numele acestuia, nu era vizat în nicio anchetă și nici măcar nu avea calitatea de suspect sau martor în vreo anchetă a procurorilor. Aceste lucruri sunt confirmate și de surse din interiorul Spitalului Județean Vaslui care au declarat că niciun procuror nu a cerut documente referitoare la medicul Ilieș și nici un document legat de activitatea din secția în care opera. Din câte se pare, Augustin Ilieș a avut motive personale destul de grave de a ales să-și pună capăt zilelor. Acesta își ceruse pensionarea anticipată și a revenit asupra deciziei. A fost reîncadrat începând cu data de 1 mai 2015 dar a cerut concediu fără plată până la data de 1 iulie. În același timp, medicul Ilieș a declarat atunci că nu va mai opera niciodată și a cerut ca, după revenirea sa, să fie transferat în ambulatoriu. Alte amănunte cutremurătoare despre sinuciderea medicului Ilieș sunt legate de faptul că trupul acestuia a fost coborât din spânzurătoarea din balcon chiar de fiul acestuia, Bogdan, ajutat de echipele de salvatori. Fiica doctorului a aflat și ea de tragedie și a venit în grabă acasă. Chiar la ieșirea din incinta Spitalului Județean, Irina, fata medicului, era la un pas să provoace un accident de circulație, grabită să ajungă acasă.


UPDATE… Doctorul Augustin Ilieș s-a sinucis
DECEDAT… În urmă cu câteva minute doctorul Ilieș a pierdut lupta cu viața. Cei care au venit să-i dea primul ajutor au fost nevoiți să-i declare decesul. Echipajele medicale de intervenție nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe medicul Augustin Ilieș. Acesta a fost găsit spânzurat în balconul locuinței sale de către soția care se întorsese de la serviciu. După ce au sosit la fața locului echipele de urgență, acestea au avut destul de mult de muncă pentru a-l da jos pe doctorul Ilieș din spânzurătoarea improvizată în balcon. „Din păcate nu am mai putut face nimic decât să constatăm decesul colegului nostru. Este o mare pierdere pentru Spitalul Județean Vaslui cât și pentru orașul Vaslui”, a declarat Carmena Piseru, medicul urgentist venit să-i salveze viața doctorului Ilieș.

Doctorul Ilieș s-a spanzurat
EXCLUSIV…Reputatul doctor vasluian specializat în chirurgie și ortopedie pediatrică, Augustin Ilieș a încercat să își pună capăt zilelor prin spânzurare, în balconul apartamentului în care locuiește, la etajul al doilea din blocul de deasupra restaurantului Crismona. Din fericire, se pare că gestul lui a fost descoperit la timp și au fost anunțate, prin numărul de urgență 112, echipele de salvatori. La fața locului s-au deplasat două echipaje medicale, unul de la SMURD Vaslui și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță conduși de un alt medic de frunte urgentist, Carmina Piseru. Nu se cunosc încă motivele pentru care Ilieș a recurs la un asemenea gest mai ales că era un om cu frica lui Dumnezeu și îl puteai vedea, duminică de duminică la Biserica Sfânta Parascheva. Secțiile de primiri urgențe și reanimare sunt acum în alertă maximă și așteaptă ca medicul Augustin Ilieș să fie adus la unitatea medicală.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.