spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Doga, omul care aduce ploaia pentru 800 de milioane | PAMFLET

- Advertisement -

Eugen Doga îsi meritã fiecare bãnut pe care Consiliul Judetean si Primãria Municipiului Vaslui i l-au dat cu mare larghete si franchete. Acesta a adus ploaia în Vaslui dupã mai bine de 120 de zile de secetã cumplitã. Si, vorba lui nea Miticã, dai un ban, dar stai în fatã. Adicã o fi costat Doga vreo 800 de milioane de firfirei, dar ploaia care a cãzut peste judet e de nepretuit, asa cã, ce mai la deal, ce mai la vale, omul îi meritã pânã la ultimul cent. Din acest motiv, probabil, nu a activat clauza prin care acesta, în caz cã nu poate cânta din cauza conditiilor meteo, era plãtit doar pentru deranj si a cerut ca al sãu concert sã fie reprogramat. Paula Seling s-a multumit doar cu plata transportului si câtiva bãnuti pentru deranj, dar maestrul nu. Vrea sã ne încânte pentru a treia oarã cu muzica sa. Probabil cã din acest motiv a si fost fãcut cetãtean de onoare al Municipiului Vaslui, pentru cã tine la orasul nostru. Nu s-a dat bãtut cu una, cu douã, chiar dacã ploaia l-a fugãrit de pe scenã.

Unii, mai rãutãciosi, ar fi spus cã dacã tot e venerabilul Vasluiului, ar fi putut cânta moca la Zilele Municipiului, dar dacã a adus ploaia chiar trebuie saftelit si nu oricum, ci prin firma de impresariat al fratelui nostru de la Anenii Noi. Cã deh!, trebuie sã existe si un para-ndãrãt în toatã povestea asta. Vorba aia: Frate, frate, dar brânza-i pe bani!

Dar cât e glumã e panaramã, însã nu putem trece peste nesimtirea organizatorilor care în ziua cea mai sfântã a Preacuratei, noi, vasluienii, cei care am și ales-o ca ocrotitoare pentru orașul nostru, îi pângãrim slujba cu cântece de destrãbãlare a fanfarelor, care rãsunau pe la 10.30 dimineata prin tot orasul, exact când se citea în biserici Sfânta Evanghelie. Asta da rãsplatã a conducãtorilor nostri, pentru ploaia pe care Mãicuța Sfântã a rânduit-o în ajunul sãrbãtoririi Adormirii Sale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

 1. PREMIERA! S-a obtinut acordul pentru expozitia de la muzeu, pentru anul urmator la Zilele Vasluiului. Dupa succesul din acest an cu expozitia rochiilor Corinei Chiriac va fi organizata o expozitie de exceptie-CHILOTII LUI CATALIN BOTEZATU! (Chiloti cu slitul in spate!)

 2. Peste scandalul cu muzica de fanfară care răsuna în tot cimitirul mai tare decât slujba din biserici este scandalul de la Orchestra orașului.
  După Fanfara din Copou a cântat Orchestra orașului sub o formulă nouă și cu o menajeră nouă în frunte. Tot partidul care a cocoțat-o șefă fără vreun concurs a fost acolo. S-au filmat s-au pozat ei între ei, că vasluieni nu au fost la spectacol deloc. Din poze se vede că nici primarul nu a fost chiar dacă asta este orchestra lui. A fugit de discuții.
  Noua formulă magică de orchestră conține instrumentiști din Republica Moldova, care studiază la Iași. Și menajera a anunțat că vor mai veni și alți moldoveni în curând. Va fi Orchestra Chișinăului, după ce mai mulți ani orchestra asta a fost acaparată de cei din Bacău. Iar tinerii instrumentisti vasluieni sunt trimiși în pribegie prin alte orașe că aici nu au loc. Decizii de partid care promovează tineretul și dă lecții de moralitate. Dragi tineri, hai acasă că vă așteptăm în Copou.

  • Nu vă miorlăiți rapsozilor vasluieni că nu ați avut spectatori. Domnii consilieri locali care s-au tras în poze pe acolo au stabilit spectacolul vostru de la ora 13.30. Adică ei au încălcat chiar propriile hotărâri de CL, că tocmai ei ne-au obligat prin HCL ca de la ora 13.00 să nu se organizeze nimic în oraș. Atunci dorm pensionarii.
   Vai de mama voastră, v-au mai pus și pe una șefă, cică este solistă, dar un fără recunoaștere, fără vreun premiu important sau vreo realizare de luat în seamă. Deci să știți că aveți sefă o guristă, că solistă sigur nu are cum să fie. V-am criticat mulți ani, acum ne este chiar milă de voi.

 3. Dragă Marcel BOUL tu le zici bine, dar nu ai spus tot. Lasă finețurile și zi și despre cum s-au crucit cei 50 de artiști cu tot cu Doga și Seling când au aflat că la Vaslui dacă bate vântul și plouă nu ai unde cânta. Au fost calmați că nu este chiar așa. Avem și noi săli unde să ținem concerte, dar niște căscați de organizatori au uitat să le închirieze.
  Și artiștii și spectatorii au tras aceeași concluzie. Atâta lipsă de respect pentru ei toți nu au mai întâlnit până acum. Încă o seară ratată încă o pată pentru oraș.

  • Când treci de la bască la pălărie ai tendința să-i cauți mereu moțul.
   Unii nu au avut nici moț la bască, iar pălăria este muuuult prea mare.

  • Pe 18 august Paula Seling, Doga și orchestra lui au avut un mare concert la Botoșani. Asa indignați au plecat din orașul nostru de coșmar că au povestit la tot Botoșaniul cum au fost lăsați cu ochii în ploaie la Vaslui. Marcel Pavel, tot invitat la acest concert, a amintit și el despre alt recital ratat la Vaslui de Ziua Femeii, când artiștii au fost trimiși acasă, și alte detalii de tot râsul.
   Pentru prima dată mi-a fost rușine să mă numesc vasluian și mi-a stat toată seara aceea în gât. Lumea vorbește. Halal ambasadori avem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.