spot_img
18.9 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Doi agresori, tată și fiu, au snopit în bătaie un tânăr și l-au băgat în spital! (FOTO)

- Advertisement -
BĂTAIE… Doi agresori, tată și fiu, și-au adus aminte că familia Mătrăgună nu le este pe plac și au tăbărât pe un tânăr care poartă acest nume.

VIOLENȚE… Un tânăr de 25 de ani a fost bătut golănește de doi indivizi, tată și fiu, chiar la magazinul din sat. Motivul este unul halucinant! Tânărul a fost lovit doar pentru că se numește Mătrăgună, o familie cu care cei doi se află în conflict. Incidentul s-a petrecut chiar la magazinul din centrul satului Ruși, comuna Puiești. Agresorii sunt doi indivizi, tată și fiu, care s-au năpustit asupra tânărului de cum au dat cu ochii de el! Daniel Mătrăgună nu avusese niciodată vreun conflict cu cei doi bătăuși și nici măcar în acea zi nu schimbase vreo vorbă cu cei doi! Omul venise să facă niște cumpărături și s-a așezat la o masă să bea o bere. Cum l-au văzut, cei doi agresori, tată și fiu, băuți bine, și-au adus aminte că familia Mătrăgună nu le este pe plac și au tăbărât pe tânărul de 25 de ani! În încăierarea iscată din senin, a fost îmbrâncită și patroana magazinului, care a încercat să aplaneze conflictul! Cei doi au împins-o și pe ea cu furie, acuzând familia Mătrăgună! Tânărul, bătut bine, a fost luat cu Ambulanța chemată la fața locului și transportat la spitalul din Bârlad.

Cei doi agresori sunt Ciprian M. și tatăl său Fănel M. Sora tânărului povestește cum a fost agresat fratele său, fără niciun motiv. „Fratele meu Mătrăgună Dănuț, în vârstă de 25 de ani, pe data de 13 august a.c., a plecat în satul Ruși, comuna Puiești, în jurul orei 12.00, să facă niște cumpărături. S-a așezat la masă, a băut o bere ca orice om, iar numitul M. Ciprian s-a ridicat de la masa unde stătea și a venit la fratele meu și a început să îl lovească cu pumnul. Între timp, a venit și tata lui Ciprian M., numitul Fănel M. și îl ia în continuare la bătaie pe fratele meu, lovindu-l în zona feței. După ce l-au bătut până l-au lăsat pe jos în curtea magazinului, ulterior fratele a ajuns la spitalul Bârlad, unde a primit îngrijiri medicale. Are un dinte rupt, a fost cusut la gură și are multe vânătăi în zona feței și la cap”, ne-a precizat Cristina Dragomir. În timpul altercației a intervenit și patrona a magazinului, dar a fost îmbrâncită de cei doi „zmei” bătăuși, care strigau de zor că acesta merită bătaie pentru că este din neamul lui Mătrăgună!

Victima a ajuns la spitalul din Bârlad!

Daniel Mătrăgună a ajuns cu Ambulanța la spital, unde a fost imediat investigat. „În data de 13 august, se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgente un pacient de 25 de ani, care declară că a fost agresat la un magazin din sat. Pacientul prezenta la anamneză un Traumatism cranio-facial, era conștient, stabil hemo-dinamic și respirator. După efectuarea unui examen CT pe craniu, nu se observă leziuni sau modificări pe imaginea CT, iar după efectuarea tratamentului medicamentos, se externează la domiciliu în aceeași zi”, a precizat managerul spitalului bârlădean, Ciprian Cosmin Feraru. Cei doi bătăuși sunt acum acuzați de Daniel Mătrăgună, care a înaintat o plângere penală pentru loviri sau alte violențe. „Pe fondul consumului de alcool, cei doi – tatăl și fiul, l-au bătut pe tânărul din Gâlțești. În cauză s-a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe, în care se fac cercetări, urmând a se stabili cu exactitate faptele comise”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. Interesant este că magazinul unde a avut loc agresiunea este dotat cu cameră de supraveghere, fiind surprinsă toată tărășenia, cap coadă! Astfel că, polițiștii au putut să ia filmarea, pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Odata ajungeai la canal,sau erai facut disparut pt asemenea fapte…azi sunt oameni de „valoare” acesti urangutani. Ne bgm stromeleagul in tot neamul lor cel neadormit 300 ani …cei morti macar au avut decenta si au murit.

  2. Respect batausilor…datorita lor, ne mentinem pe primul loc pe tara la crime, batai si violuri 👏👏👏👏 nu va lasati, nu e normal sa pierdem primul loc, după atatia ani de efort😰😰😰 vaslui…vaslui…vaslui…💪💪

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.