19.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Doi americani si doi ucraineni, invitati la Clubul Rotary Bârlad (FOTO)

ÎNTÂLNIRE DE LUCRU… Rotarienii bârlãdeni au onoarea de a avea printre ei doi cetãteni americani din Dakota de Sud, care reprezintã Clubul Rotary din capitala statului Dakota de Sud, Sioux Falls. Acestia au venit în Bârlad, unde s-au întâlnit cu membrii Clubului Rotary din localitate, precum si cu doi reprezentanti din Ucraina, Valentin Stroia si Igor Babaia (Club Rotary din Ismail). Acestia participã la o actiune comunã, privind al patrulea transport de ajutoare umanitare pentru refugiatii ucraineni din România. Steven Sikorski si Mark Siemosma, cei doi cetãteni americani din Dakota de Sud, reprezintã si Fundatia „Hope Haven” (Portul Sperantei) iar ei au venit la Bârlad deoarece vor sã vadã stadiul de realizare a unei investitii de 500.000 de $, care reprezintã un Atelier de confectionare si întretinere a unor dispozitive pentru persoane cu dizabilitãti locomotorii (cãrucioare, cadre de deplasare, cârje, etc). Lucrarea este începutã de aproape 6 luni si este o colaborare între Clubul Rotary Bârlad si Rotary Sioux Falls, din Dakota de Sud. De asemenea, astãzi, 19 mai a.c., ora 08,30, va fi expediat urmãtorul transport de ajutoare umanitare pentru refugiatii ucraineni din România – alimente de bazã, medicamente, dispozitive medicale si truse de prim ajutor, în valoare de aproximativ 32.000 $. Ajutoarele vor fi încãrcate de la depozitul societãtii comerciale Miocodis SRL, situat în Bârlad, str. Palermo, nr. 4.

„Multumim tuturor celor care au fãcut posibilã aceastã actiune: Fundatia Hope Haven – USA, District Rotary 5610 – USA, District 2241 – România si Republica Moldova, cât si membrilor Clubului Rotary Bârlad”, a precizat Valentin Iosub, presedintele în anul Rotarian 2021-2022 al Clubului Rotary Bârlad.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Cand spuneti ca aia doi masoni ucraineni vin din Ismail, vorbiti de judetul ala de la Delta pe care URSS ni l-a furat, împreună cu județele Bolgrad si Cahul, si pe care iubitii noștri prieteni ucraineni nu au nicio intentie sa-l returneze Romaniei? Ba, mai mult, vor si restul Bucovinei, ca „le apartine”? 😁
    Lor totul le apartine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here