Doi bărbați din Galați, prinși când aruncau trei saci cu cannabis în Dunăre

Doi bărbați au fost arestați pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic de droguri, după ce au fost prinși de polițiștii de frontieră, într-o parcare în timp ce încercau să scoată din mașină și să arunce în Dunăre trei saci cu 400 de plante de cannabis, anunță DIICOT într-un comunicat.

Cei doi bărbați au fost prinși, joi, 29 aprilie, în timp ce se aflau în parcarea amenajată pe Faleza Dunării din Galați și încercau să scape de droguri. În mașina lor se aflau sute de plante de cannabis, care cântăreau în total 57,7 kilograme. DIICOT anunță că anchetatorii au descoperit apoi că aceștia aveau o cultură de cannabis într-un imobil din Galați.

În aceeași zi, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate documente, telefoane mobile, suma de 10.900 de lei, precum şi diferite echipamente necesare cultivării plantelor de canabis. Pe 30 aprilie, a fost efectuată a șasea percheziție domiciliară, la o altă adresă de pe raza municipiului Galați, la o proprietate pe care unul dintre suspecții de trafic de droguri o închiriase, unde au fost descoperite instrumente pentru cultivarea indoor a canabisului
Citeşte întreaga ştire: Doi bărbați din Galați, prinși când aruncau trei saci cu cannabis în Dunăre
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ