Doi bărbați s-au dus cu maşinile de lux la o spălătorie din Suceava și s-au întors acasă fără ele

La sfârșitul săptămânii trecute, doi bărbați din județul Neamț s-au dus cu mașinile de lux pe care le conduceau la o spălătorie auto de la ieșirea din orașul Siret, județul Suceava și au plecat de acolo fără ele.

Ghinionul lor a fost acela că un echipaj al Poliției de Frontieră tocmai făcea controale în cadrul unei acțiuni pentru traficului internațional cu autovehicule furate, iar mașinile lor foarte scumpe au atras atenția. Verificările efectuate au stablit că cele două autoturisme fuseseră furate din Italia.

În data de 05 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 13.00, la ieșirea din orașul Siret spre Suceava, colegii noștri au identificat două autoturisme aflate în incinta unei spălătorii auto, mașini despre care aveau suspiciuni ca prezintă nereguli.

Cele două mașini, împreună cu șoferii acestora, au fost conduse la sediul Sectorului PF Siret pentru verificări. Din primele cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că unul dintre autoturisme, marca Toyota CHR, era condus de V.M, în vârstă de 43 de ani, din județul Neamț. La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind semnalată furată din Italia, alertă emisă de autoritățile italiene în 04 martie a.c..

Cea de-a doua mașină, un Mercedes Benz B, era condusă de către E.V., în vârstă de 30 de ani, din județul Neamț. Și în acest caz, mașina s-a dovedit a fi în atenția autorităților fiind semnalată furată tot din Italia. Mașinile, în valoare de aproximativ 86.500 de lei, respectiv 91.200 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/doi-barbati-s-au-dus-cu-masinile-de-lux-la-o-spalatorie-din-suceava-si-s-au-intors-acasa-fara-ele-1464287
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ