spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
25-mai-2024

Doi bãtrânei care au dat iama în lãntisoarele de aur, cãutati de politie pentru furt dintr-un magazin de bijuterii, din Bârlad! | VIDEO

- Advertisement -

GRAV… Doi bãtrânei au fost surprinsi de camerele de supraveghere dintr-un magazin de bijuterii din Bârlad, cum furã cu o abilitate iesitã din comun, un lant gros din aur. Cei doi îndrãgostiti de bijuterii din aur sunt cãutati de Politie! Proprietarii magazinului din Bârlad de unde acestia au furat bijuteria în valoare de aproape 4000 de lei, oferã recompensã 500 de lei celor care pot da informatii despre cei doi hoti.

Dupã vizionarea imaginilor de la Bârlad, prin care se vede clar cum un bãrbat aflat la vârsta senectutii, ajutat de o bãtrânã care pare foarte interesatã de bijuteriile din aur aflate la vedere, furã cu nerusinare un lant gros de aur, nu poti sã nu te crucesti! Bãtrâneii hoti au fost surprinsi de camerele de supraveghere instalate în magazin. Imaginile sunt de-a dreptul uluitoare, cãci e greu de închipuit cum reusesc cei doi, într-o cooperare perfectã, sã fure lãntisorul de multe grame de aur, chiar de sub nasul vânzãtoarei. Politia Vaslui face apel cãtre populatie sã ofere informatii despre cei doi, iar pãgubitul, proprietarul magazinului de bijuterii, oferã 500 de lei recompensã pentru cine dã mai multe detalii despre cei doi hoti! În aceeasi formulã, hotii cei bãtrâni au mai dat atacul în câteva magazine de bijuterii din Bârlad, Vaslui si se pare cã si în Iasi! Imaginile au apãrut pe retelele de socializare si au sute de distribuiri!

Politia, pe urmele hotilor de bijuterii

„În urma aparitiei în spatiul public, pe o retea de socializare, a unui material video în care sunt prezentate douã persoane care ar fi fost implicate în sãvârsirea unei infractiuni de furt, Compartimentul Informare si Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui este abilitat sã comunice urmãtoarele: La data de 4 februarie a.c., politistii Politiei Municipiului Bârlad au fost sesizati prin plângere si au deschis un dosar penal, în care se efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de furt. Cercetãrile sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea identificãrii persoanelor implicate si dispunerea mãsurilor legale fatã de acestea.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Astia fac echipa din tinerete. Au experienta in materie. Exista posibilitatea sa fie in trecere prin Barlad. Cautatii in evidentele actiunii ,,Voiajorul” daca le mai aveti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.