spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Doi copii din județul Bacău s-au sinucis, iar instituțiile statului nu se consideră responsabile

- Advertisement -

Două tragedii au avut loc în județul Bacău, iar circumstanțele producerii acestora sunt, încă, neclare. În ambele situații au fost demarate cercetări, însă – până în momentul de față – nu există răspunsuri care să facă ”lumină”.

fată de doar 13 ani, aflată sub protecția Direcția pentru Asistența Socială și Protecția Copilului Bacău (DGASP) s-a sinucis. Din păcate, răspunsul primit din partea reprezentanților instituției este departe de a fi lămuritor.

”Nu putem oferi informații, acum, pentru  este o anchetă în desfășurare”, spun reprezentanții DGASP Bacău, dar precizează și  responsabilitatea pentru acest eveniment tragic nu aparține instituției.

Un băiat de 16 ani a fost găsit mort în gradină

Este doliu și într-o altă comună băcăuană, după ce un băiat de 16 ani a fost găsit mort în gradinăPolițiștii, în urma primelor cercetări efectuate, transmit  este vorba tot de o sinucidere, însă nimeni nu știe, încă, de ce a recurs adolescentul la un astfel de gest extrem. ,…https://www.gandul.ro/actualitate/doi-copii-din-judetul-bacau-s-au-sinucis-19683121

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.