spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Doi dintre românii luați de ape în Italia au murit în timp ce încercau să-și salveze prietena, care nu știa să înoate

- Advertisement -

Tragedia de pe râul Natisone din Premariacco, regiunea italiană Friuli Venezia Giulia, în care trei tineri români și-au pierdut viața, i-a cutremurat și impresionat, în egală măsură, pe italieni. Potrivit La Stampa, cei trei și-au pierdut viața în încercarea disperată de a o salva pe una din fete, care nu știa să înoate.

Trei tineri români originari din Satu Mare – Patrizia, Bianca și Cristian, de 20, 23 și 25 de ani – și-au pierdut viața în încercarea de a se salva reciproc de viitura care i-a surprins în după amiaza de vineri, 31 mai 2024. Se pare că una dintre fete nu știa să înoate, iar ceilalți doi au vrut să o salveze.Martorii spun că cei trei tineri alergau terifiați și era clar că nu știau cum să reacționeze în fața pericolului. „Am văzut panică în ochii lor”, a povestit un șofer de autobuz școlar, martor și el la tragedie și persoana care a alertat autoritățile. Primii pompieri ajunși la fața locului au sugerat ca tinerii să se țină în brațe, pentru a-și spori capacitatea de a rezista în fața viiturii și, în același timp, pentru a-i acorda susținere fetei care nu știa să înoate. Însă viitura a fost foarte puternică, iar operațiunea de salvare a devenit o misiune imposibilă. Chiar și pompierii au fost în pericol la un moment dat, când au decis să intre în apă ca să-i slveze pe tineri.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/doi-dintre-romanii-luati-de-ape-in-italia-au-murit-in-timp-ce-incercau-sa-si-salveze-prietena-care-nu-stia-sa-inoate-2812569

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.