spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Doi hoți din Bârlad au ajuns în arest preventiv din… obișnuință!

- Advertisement -
OBIȘNUINȚI CU ARESTUL… Doi tineri bârlădeni, Vasilică Vlăduț Năstase și Irinel Gabriel Drosu, au fost arestați preventiv pentru furt calificat! Primul este la prima condamnare, al doilea la al 21-lea arest preventiv!

TUPEU… Polițiștii din Bârlad au reținut doi bărbați, pe Vasilică Vlăduț Năstase și Irinel Gabriel Drosu, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din municipiul Bârlad, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. Cei doi tineri bârlădeni au fost arestați preventiv direct, dar avocații lor din oficiu le-au făcut celor doi apel la Tribunalul Vaslui. Menționăm că Vasilică Vlăduț Năstase, de 18 ani, se află la primul dosar de furt, el mai având un dosar care este pe rolul judecătoriei Bârlad, pentru transformarea unei amenzi în muncă în folosul comunității și care se va judeca în luna octombrie a.c.! Iar Irinel Gabriel Drosu este la al 21-lea dosar, de furt aproape toate, din 2020 până în prezent!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, bănuiți de comiterea de furt calificat, în perioada aprilie – mai a.c. Aceștia sunt Vasilică Vlăduț Năstase și Ionuț Gabriel Drosu, ambii bârlădeni. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns, prin efracție, pe timpul nopții, în mai multe spații comerciale din municipiul Bârlad și ar fi sustras diverse bunuri de valoare (electronice, sume de bani și țigarete). Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la peste 5.500 lei. „La data de 29 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de cei doi bărbați cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Pe 30 mai 2023, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive. Judecătorul de drepturi și libertăți le-a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.