-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Doi jandarmi aflaţi în timpul liber au salvat un bărbat care se spânzurase cu bluza de trening

- Advertisement -

Doi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au salvat un tânăr care se spânzurase în apropiere de podul de la Şerbăneşti, din Bacău.

Doi jandarmi din Bacău au avut parte de o seară de pomină, marţi, 3 mai. Cei doi îşi făceau alergarea obişnuită, când atenţia le-a fost atrasă de un grup de tineri.

„O seară obişnuită în care Ioan şi Vali alergau pe malul lacului Şerbăneşti, din Bacău, aşa cum fac în fiecare zi. La un moment dat, pe un pod dezafectat care traversa apa, au văzut câţiva tineri. S-au gândit că sunt în căutare de noi cadre pentru vreo fotografie care să stârnească aprecieri pe canalele de socializare. S-au oprit din alergare şi au mers către ei ca să îi avertizeze cu privire la pericolul la care se expuneau”, spun reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bacău.

Pe malul râului o fată cerea disperată ajutor. Doi tineri încercau să salveze un bărbat care voia să se spânzure. Podul era susţinut doar de nişte frânghii putrezite. Riscul de a cădea în apă era iminent.

Citeste mai mult: adev.ro/rbesqr

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.