Doi militari accidentați pe o trecere de pietoni din Bârlad (FOTO, VIDEO)

GRAV… În această după-amiază, în urmă cu puțin timp, pe strada Tecuciului, în dreptul Unității Militare din municipiul Bârlad, a avut loc un grav accident de circulație, soldat cu două victime. Este vorba despre doi militari ai Garnizoanei Bârlad, accidentați chiar pe trecerea de pietoni. Dinamica accidentului este următoarea: militarii treceau pe zebră, iar o mașină înmatriculată în județul Argeș a oprit pentru a le acorda prioritate, timp în care, un alt autoturism, care circula cu viteză și se afla în spatele mașinii staționate, a lovit puternic vehiculul din fața sa, iar, în urma impactului, mașina respectivă a fost proiectată într-un gard de beton, acroșându-i, totudată, și pe cei doi militari aflați pe trecerea de pietoni. La fața locului au venit două ambulanțe cu medic și o ambulanță EPA. Victimele au fost evaluate și una dintre ele este transportat chiar acum la Spitalul Județean Vaslui. Cel de-al doilea militar a refuzat internarea. Poliția este la fața locului, unde efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Vom reveni cu amănunte.
15 COMENTARII

 1. Pentru cei ce “mâncați rahat aiurea” si pentru “cultura voastra generală”, șoferul “vinovat” are mai multi kilometri cu spatele decât aveți voi cu fața.
  Aici comentează aiurea doar cei care nu au permis sau sunt prea limitați mintal.
  Nu mai judecați aiurea, in orice moment puteți fi voi in locul lui!
  Eu calatoresc aproape zilnic cu acest om si garantez ca este un șofer execeptional si foarte responsabil!
  Sănătate tuturor!

 2. Nesăbuitul care a comis accidentul ..nu a respectat viteza în localitate…distanța între autovehicole și se uita după vreun OZN-eu..sau ștoarfă//

 3. Legea prind obtinerea permisului de conducere trebuie schimata. Fara liceu cu bac luat sa nu poti sa dai examen pentru permis. Un analfabet nu poate realiza sau anticipa situatiile care apar in conducerea unui vehicul. In Romania astazi sunt peste 60% analfabeti sadea si inca vreo 20% analfabeti functionali carelucreaza in institutiile statului, primarii deconcentrate,etc.

 4. Trecerea de pietoni cred ca era reprezentata cumva prin indicator de prioritate, unii care au comentat aiurea cred ca ori nu au carnet de conducere ori au dar nu sunt soferi

 5. militarii treceau pe zebră?!!!!!!
  eu stiu ca atunci cand traversezi strada pe trecerea de pietoni, descaleci de pe orice chestie pe care esti calare (bicicleta, zebra, femela, etc.). asadar, ei cam poarta o mare parte din vina… parerea mea!

 6. Doua observatii!
  1. Cat de tamp sa fii sa pui trecerea de pietoni la iesirea pentru masini sdin curtea unitatii militare?
  2. Motati in semafor cu comanda manuala, astfel conducatorii auto vor opri la culoare rosie a semaforului>

   • Da mai retard! Aia sunt vinovati! Cum ar fi iesi din bloc/curte direct pe trecerea de pietoni!!!!! Si sa stii ca amplasarea unui semafor cu comanda manuala at fi cea mai buna solutie (daca nu crezi mergi in comunele din Ardeal si-ai sa vezi ca asa functioneaz lucrurile). Da’ tu nu Batman, Batman! Ori esti si tu unul dintre aia care se ghideaza dupa principiul : “Unde incepe armata se termina logica!”.

    • Ai dreptate, nu-ti pune mintea cu prostu ca te coboara la nivelul lui si te face knockout. Omu prost nu vede mai departe de ce s-a intamplat… cand ia foc spitatul e vina lu ala cu resoul, cand se darama un pod d-zeu e de vina 🙂

    • Eu credeam că vinovat e șoferul mașinii care nu a păstrat distanța, nu era atent la trafic sau avea viteză prea mare de s-a produs această nenorocire. Mulțumesc că m-ai luminat, de vină a fost că era trecerea prea aproape de ieșirea din curtea unității și nu avea nici semafor. Săracul conducător, ar trebui să fie despăgubit de militari acum, e vina lor că au ieșit din casa odată cu bizonul.

     • Mai delta force, in primul rand e vina autoritatilor care au aprobat astfel de trecere de pietoni apoi sunt de vina gainarii… soferi cu 4 clase, facebook etc. Si-apoi cu astfel de reflexe si capacitate de anticipare pornim la razboi? Personal anticipez bombardierii nu traversez ca vaca doar pentru ca e zebra iar daca a trebuit sa astept pe trotuar sa vad daca opresti ar trebui sa-ti dea de gandit. Un sofer bun il observi daca reduce din timp nu conduce in stilul formula 1. Acasa nu ajungi mai repede cu ambulanta.

LĂSAȚI UN MESAJ