spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Doi moldoveni au vrut să treacă Vama Albița cu permise de conducere nerecunoscute de legea română!

- Advertisement -

TUPEU… LA DUBLU… Polițiștii de frontieră din cadrul Frontierei Albița cercetează doi cetățeni din Republica Moldova, o femeie și un bărbat, care au prezentat la control permise de conducere nerecunoscute de statul român.

Astfel, pe 21 septembrie a.c., seara, în Vama Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, o femeie cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 46 de ani, la volanul unui autoturism. Femeia a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Mexic, având imprimate datele și fotografia sa, document ce nu este recunoscut de statul român.

Câteva ore mai târziu, în toiul nopții de 22 septembrie, în același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, un tânăr cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 23 de ani, la volanul autoturismului propriu. Tânărul a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile din regiunea Transnistria, având imprimate datele și fotografia sa, document ce nici el nu este recunoscut de statul român.

„Colegii noștri au efectuat verificări specifice în urma cărora s-a concluzionat că niciunul dintre cei doi conducători auto nu este posesor de permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în ambele cauze sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun”, a menționat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui,comisarul de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.