12.3 C
Vaslui
24-sept.-2022

Doi şoferi de autobuz sunt cercetați disciplinar de STB după ce au umilit o tânără în scaun cu rotile

- Advertisement -

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a început cercetarea disciplinară faţă de doi şoferi care au avut un comportament nepotrivit faţă de o tânără în scaun cu rotile.

Aceasta după ce tânăra în scaun cu rotile a relatat pe o reţea de socializare că un şofer STB nu i-a permis accesul în autobuz, iar altul le-a adresat cuvinte jignitoare ei şi mamei ei pentru faptul că a trebuit să coboare rampa de acces.

„Regretăm evenimentele petrecute în cursul zilei de 18 iulie 2022, pe traseul liniei 104, în staţia Piaţa Naţiunile Unite, unde doi şoferi STB S.A. au avut un comportament nepotrivit faţă de o tânără în scaun cu rotile. Aceste incidente pun într-o lumină nefavorabilă imaginea companiei şi vă asigurăm că scopul nostru nu este acela de a produce disconfort celor care utilizează mijloacele de transport în comun. Dimpotrivă, prin acţiunile pe care le desfăşurăm în ultima vreme dorim să transmitem tuturor beneficiarilor acestui serviciu public mesajul că interesul nostru major este acela de a oferi condiţii de transport civilizate, la standarde de calitate, demne de o capitală europeană”, se arată în comunicatul STB, citat de Agerpres…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/doi-soferi-de-autobuz-sunt-cercetati-disciplinar-de-stb-dupa-ce-au-umilit-o-tanara-in-scaun-cu-rotile-2019377

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.