-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Doi tineri din Galați au vrut să scape de droguri. Plicurile cu substanțe interzise, recuperate

- Advertisement -

Doi tineri din Galați au fost depistați de jandarmi având asupra lor câteva pliculețe cu substanțe interzise, de care au încercat să scape aruncând-le din mașină. Cei doi s-au ales cu dosar penal.

Duminică seară, 15 ianuarie, în jurul orei 22:00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a observat într-o zonă întunecată din cartierul Dunărea un autoturism în care se aflau doi bărbați. Jandarmii s-au apropiat de vehicul, moment în care persoana aflată pe locul șoferului a deschis portiera mașinii și a aruncat în vegetația din zonă mai multe pliculețe.

„Oamenii legii l-au întrebat pe bărbat ce a aruncat, iar acesta le-a spus că a făcut curat în mașină. Jandarmii au căutat și au găsit în vegetația din zonă pliculețele aruncate, iar în interiorul acestora a fost găsită o substanță cristalină de culoare albă, iar sub autoturism a fost găsită o țigară confecționată manual, dintr-o substanță vegetală de culoare verde”, a anunțat Jandarmeria Galați…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/doi-tineri-din-galati-au-vrut-sa-scape-de-droguri-2234825.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.