spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Doi tineri, dragoste cu năbădăi: scandal, amenințări, acuzații și ordin de restricție!

- Advertisement -
SCANDAL… Cei doi tineri îndrăgostiți s-au luat la ceartă, și, dincolo de faptul că s-a tulburat liniștea în tot blocul, s-a sunat la 112, iar într-un final, toată lumea a ajuns la Poliția din Negrești.

RĂZBOI ȘI PACE… Un hușean în vârstă de 25 de ani și o tânără din Negrești au fost protagoniștii unui scandal de pomină, care s-a lăsat cu apel la 112, cu audieri la Poliție și, în cele din urmă, cu un dosar penal pentru „amenințare”! Martorii tărăboiului dintre cei doi îndrăgostiți au fost bunicii din Huși ai bărbatului, care merseseră cu gânduri bune în vizită la nepotul stabilit cu concubina într-un apartament din Negrești. Numai că cei doi tineri, în loc să se bucure de oaspeți, s-au apucat de ceartă din motive numai de ei știute, astfel că, dincolo de faptul că s-a tulburat liniștea în tot blocul, a fost nevoie să se sune la 112, iar, într-un final, toată lumea să ajungă la sediul Poliției din Negrești. Supărarea hușenilor este că polițiștii din Negrești nu au vrut să le asculte și lor punctul de vedere, în calitate de martori ai celor întâmplate și nu le-au luat declarații, ci ar fi ascultat doar tânăra, care a susținut că bărbatul cu care are o legătură sentimentală stabilă ar fi vrut să o omoare. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințare”, ceea ce a stârnit revolta hușenilor. „Ea este cea care a făcut scandalul, ne-a îmbrâncit pe noi, ca bunici, ne-a încuiat în apartament, ne-a luat telefoanele. Era disperată că nepotul nostru vrea să o părăsească. Poliția din Negrești i-a luat doar ei declarație, nouă nu. Cum se poate așa ceva? Ce dreptate faci tu, ca polițist, dacă nu asculți toate părțile?”, a susținut, cu vehemență, bunica tânărului.

De la o dragoste mare până la un scandal mare, de multe ori nu e decât un pas, iar acest lucru l-a dovedit luni, 31 iulie, o pereche de tineri stabiliți în Negrești, Leonard și Andreea, ea de loc fiind din zonă, iar bărbatul din Huși. La locuința celor doi au mers în acea zi bunicii materni de la Huși ai tânărului și numai ei știu ce s-a întâmplat de s-a ajuns la un scandal greu de stăvilit între pereții locuinței. Hușenii spun că femeia s-ar fi înfuriat, atunci când ar fi auzit că nepotul lor vrea să o părăsească, motiv pentru care s-ar fi răzbunat pe ei. „Nepotul meu i-a spus că vrea să o părăsească, iar ea a fost disperată. A făcut un scandal, de a ieșit tot blocul. Nepotul meu plecase din locuință, dar noi rămăsesem acolo. Ea s-a răzbunat pe noi, ne-a închis în apartament, apoi, când am reușit să ieșim, ne-a îmbrâncit. Noi am vrut să urcăm în mașină, să plecăm, dar ne-a smuls telefoanele din mâini, și mie și soțului. Ce comportament e acesta? Nu ne venea să credem. Noi nu i-am făcut nimic. Nepotul nostru este un băiat cuminte, muncitor, dar nu a avut noroc, așa cum nu au băieții buni niciodată. Mereu dau peste persoane cu asemenea comportamente”, a spus, supărată, bunica bărbatului. Aceasta a mai susținut că, în opinia sa, polițiștii din Negrești au avut o atitudine părtinitoare. „Când am ajuns la Poliție, noi și nepotul, ea era deja acolo. Noi am vrut să reclamăm cele întâmplate, cum am fost îmbrânciți, sechestrați, dar nu ni s-a luat nicio declarație. Nici măcar nepotului meu nu i s-a luat. Ce fel de dreptate vrei să faci tu, ca polițist, dacă nu asculți toate părțile, toți martorii? Ea a spus la Poliție că nepotul meu a vrut să o omoare, dar pe ce bază? Noi nu am avut nicio posibilitate să spunem realitatea. Nu e corect. Poliția trebuie să își facă datoria cu aceeași măsură față de toată lumea”, a mai spus hușeanca.

IPJ Vaslui: „În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”

Dincolo de subiectivismul firesc al celor care relatează situația, lucrurile arată că, de fapt, e vorba despre o poveste de dragoste ceva mai tumultuoasă și mare mirarea n-ar fi dacă într-o zi se vor împăca. De curând, de pildă, cei doi tineri postau fotografii cu ei doi în ipostaze afectuoase de familie, alături inclusiv cu cei doi copilași ai femeii, și cu mesaje de genul „Viața mea, sufletul meu”. De aici și până la scandalul de pomină doar protagoniștii stiu ce s-a întâmplat. Poliția a emis un ordin de restricție pe numele tânărului și a confirmat situația, făcând o serie de precizări oficiale. „Pe 31 iulie 2023, ora 13.05, Poliția orașului Negrești a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie în vârstă de 25 de ani din Negrești, care ar fi fost amenințată cu acte de violență de către concubinul acesteia. Odată cu sesizarea a fost identificat și un prezumtiv autor, un bărbat de 25 de ani, din municipiul Huși. Echipajul de poliție deplasat în temeiul sesizării la fața locului a emis un ordin de protecție provizorie împotriva bărbatului, pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de concubina sa, să părăsească temporar locuința comună situată în municipiul Negrești și să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de aceasta. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Ce sa faci cu comandatul poliției negresti? Habar nu are sa rezolve astfel de situații..am fost și eu agresată..i am spus ca soțul încalcă frecvent ordinul de restricție de la judecătorie însă m a dat afara din politie!
    Acest domn ar fi mai bine dacă ar pleca! Se face de ras!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.