spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Doi vasluieni, vedete în noul serial, „Clanul”. Denis și Marian, primele detalii despre personajele lor!

- Advertisement -

MULT SUCCES… Noutatea grilei de toamnã de la Pro TV, serialul „Clanul”, adaptarea producției turcești „İçerde”/„Intrusul”, are în centru povestea a doi frați aflați de o parte și de alta a legii. Actorii Marian Olteanu și Denis Hanganu, protagoniștii serialului, ne-au dat primele detalii de pe platourile de filmare. Cei doi tineri actori aratã cã drumul lor profesional este în plinã ascensiune. Concret, ambii sunt personaje principale negative în noul serial „Clanul”, difuzat din aceastã sãptãmânã la ProTV. Faptul cã cei doi tineri vasluieni reușesc, iatã, sã se impunã la nivel național, într-un domeniu deloc ușor, cu mulți aspiranți, multe orgolii și cu foarte mulți oameni talentați, aratã cã ei cu siguranțã au trasãturi artistice speciale, remarcate de regizori. Nu pierdeti acest serial în care tinerii vasluieni detin rolurile principale în serialul care aratã lupta dintre Politie si Mafia din România! Premiera va avea loc joi, 8 septembrie!

La 28 de ani, împliniți în iunie, actorul, originar din Husi, Denis Hanganu este cunoscut dupã ce a avut un rol principal în „Sacrificiul” (Antena 1). Acum îl vom vedea ținând capul de afiș cu rolul lui Tudor Achim, un ofițer de politie intrat în dizgrație, care alege sã devinã mâna forte în gruparea de crimã organizatã a lui Bebe Mãcelaru (jucat de George Mihãițã).

„Tudor Achim este o bucurie de personaj. E un tip asumat, un om de onoare pe care te poți baza întotdeauna și care se ghideazã în viațã dupã valori morale pozitive. Spun asta pentru cã vom descoperi cu mult interes cã Tudor trece printr-un întreg proces de maturizare și în egalã mãsurã de cunoaștere și dezvoltare încã din primele episoade ale serialului. Nu vreau sã pun eticheta dacã e bãiat bun sau bãiat rãu – aparent este, da, un bãiat rãu -, dar rog telespectatorii sã aibã un pic de rãbdare cu parcursul lui Tudor și le garantez cu franchețe cã o sã fie niște rãsturnãri de situație extrem de interesante”, își descrie Denis în TV Mania, personajul cu care are în comun, spune el, „respectul și iubirea necondiționatã fațã de cei dragi, dar și modul ușor aprig de a reacționa în situații limitã”.

Vasluianul Marian Olteanu crede cã acest serial este unul crucial pentru cariera sa

Actorul care face 30 de ani în luna septembrie, este cunoscut mai ales din rolurile de la Teatrul Mic, dar a avut apariții minore și în seriale precum „Sacrificiul” (Antena 1) și „Ruxx” (HBO Max). În „Clanul” este David Pribeag, mâna dreaptã a comisarului șef și frate (vitreg) al lui Tudor Achim. „Are foarte multe pãrți bune acest personaj, David Pribeag, dar și o parte mai întunecatã: este un om cu angoase și cu probleme de ordin emoțional. E un personaj cu care eu nu simt cã am multe în comun, doar latura asta a capacitãții lui de a se adapta și de a ieși cu bine din orice situație”, a descris Marian pentru TV Mania, propriul personaj. Tânãrul actor este conștient cã, pentru el, acest rol este „un punct de cotiturã și o treaptã foarte importantã în cariera mea” și sperã din tot sufletul „sã îmi iasã rolul ãsta, sã-mi iasã David Pribeag exact cum îl discutãm și îl creãm la filmãri”.

Vasluieni cu mult talent!

Între numeroșii vasluieni care fac în prezent cinste județului sunt, fãrã îndoialã, și tinerii actori Denis Hanganu și Marian Olteanu. Ambii nu doar cã au talent artistic, dar au și învãțat temeinic, absolvind studii de specialitate, în București. Denis Hanganu a absolvit Colegiul Național „Cuza Vodã” din Huși, unde în cei patru ani de liceu era deja cunoscut ca un adolescent extrem de talentat, fiind cel care reușea sã închege și sã dea motive de entuziasm trupei de teatru de amatori a liceului, susținutã de Casa de Culturã „Alexandru Giugaru”. Carismatic, Denis Hanganu nu a suprins pe nimeni când a reușit sã intre primul la Facultatea de Teatru din Iași, dar pe care a lãsat-o pentru a urma cursurile UNTC București, unde, la fel, a luat notã maximã la admitere, impresionând comisia. Încã de pe atunci, tânãrul originar din localitatea Râșești, comuna Drânceni, se contura ca un actor care va avea un cuvânt de spus pe scena româneascã. Exponent al aceleiași generații, Marian Olteanu are, de asemenea, un parcurs remarcabil în carierã. A terminat Liceul „Mihail Kogãlniceanu” din Vaslui, iar apoi cursurile Facultãții de Teatru din cadrul Universitãții Naționale de Artã Teatralã și Cinematografie din București. A jucat în multe piese de teatru, iar în 2018 a câștigat premiul pentru „Cea mai bunã interpretare masculinã” – rolul Printzul Mic din „Apa Vie” de Daniel Chirilã, dupã Frații Grimm, regia și coregrafia Ștefan Lupu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești” – București, 2018.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.