spot_img
spot_imgspot_img
15 C
Vaslui
18-mai-2024

Doina Nica, în continuare de negăsit. Polițiștii cer ajutorul cetățenilor: „dacă o vedeți, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112!”

- Advertisement -

CĂUTATĂ… Polițiștii vasluienii o caută, în continuare, pe Doina Nica,  femeia de 51 ani din Pungești, dată dispărută în luna august 2023. Aceștia au transmis ieri un nou comunicat de presă prin care cer ajutorul oamenilor care au văzut-o: „Poliţiştii continuă desfășurarea de activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Semnalmente:  înălțime de aproximativ 1,75 m, 65 kg, constituție astenică, păr brunet, lung, ochi căprui. Aceasta a fost văzută ultima dată în ziua de 1 august 2023, pe raza comunei Pungești, județul Vaslui. Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  112!”.

Doina Nica are șase copii, însă o parte dintre ei sunt plecați din țară. În ziua dispariției, aceasta i-a spus fiului ei cel mai mic, în vârstă de 9 ani, că se duce până la poștă să scoată bani, însă nu s-a mai întors.  „Mama nu l-ar fi lăsat niciodată singur în casă, dacă ei nu i s-ar fi întâmplat ceva. Cu o zi înainte să se întâmple lucrul ăsta (n.r.: să dispară), ea mă sunase, dar nu am răspuns la telefon, pentru că eram la muncă, dar cu două zile înainte vorbisem cu ea cum vorbeam în general, totul normal”, a povestit Ramona, în urmă cu două luni, în emisiunea Acces Direct.

Vecinul familiei Nica: “din fața dispensarului a luat-o o mașină albă”

Gheorghe, un vecin de-al familiei Nica, este covins că Doina a plecat de una singură de acasă. Acesta susține că femeia își neglija copiii: „Eu nu pot să mint, că sunt om bătrân. Eu în ziua aia (n.r. – ziua dispariției) m-am dus în centru și am văzut-o la o crâșmă și am întrebat-o ce face, iar ea mi-a spus că stă pentru niște bani la poștă, că i-a trimis băiatul bani, 30 de milioane. Am stat puțin cu ea de vorbă, a venit poșta. Ea a luat banii, a ieșit afară, s-a pus la crâșmă, am vorbit cu ea, apoi s-a ridicat de pe bancă și din fața dispensarului a luat-o o mașină albă. De atunci n-am mai văzut-o! Ea a plecat, deoarece niciodată nu s-a înțeles cu el (n.r. soțul), își bătea joc. Ce mamă “dedicată” era… nu vă dați dumneavoastră seama!”, a spus acesta. Ramona, una dintre fiicele acesteia, crede că o persoană a păcălit-o să meargă cu ea. „Nu s-ar fi urcat niciodată într-o mașina unei persoane pe care nu o cunoștea. Cred că ea s-a urcat, cunoștea persoana, dar probabil i-ar fi zis să meargă să bea ceva și între timp a tot dus-o. Asta e părerea mea!”, spunea Ramona, una dintre fiicele Doinei , în urmă cu două luni în emisiunea Acces Direct.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.