17.4 C
Vaslui
05-oct.-2022

Doina Silistru, un nou mandat

- Advertisement -

ALEGERI Femeile social-democrate din judetul Vaslui si-au ales, sâmbãtã, o nouã presedintã. Singura candidatã de pe listã, care a fost votatã în unanimitate de doamnele prezente, a fost senatoarea Doina Silistru, care a ajuns la ce-al de-al patrulea mandat si, dupã cum a declarat, ultimul de acest tip din cariera sa. Întreaga actiune s-a desfãsurat fãrã prea multe interventii din salã, fãrã multe adãugãri sau remarci din partea membrelor venite din tot judetul, care s-au conformat în a asculta si a vota fãrã obiectii. „În noul mandat, în primul rând, îmi doresc sã am femeile mult mai mult alãturi de mine, sã creascã numãrul femeilor din Partidul Social- Democrat, sã realizez organizatii în toate comunele din judetul Vaslui si, de ce nu, la urmãtoarele alegeri sã avem printre noi mai multe femei parlamentare, consiliere locale si poate o candidatã la alegerile europarlamentare”, a declarat Doina Silistru, senator si presedinte al OFSD Vaslui.

„Este pentru prima datã când sunt singura candidatã pentru un nou mandat, lucru care îmi dã speranta cã femeile au încredere în mine. Sper într-un mandat mai bun, sper cã încrederea femeilor pe care mi-o acordã sã nu fie dezamãgitã. Din punctul meu de vedere voi face tot ceea ce-mi va sta în putintã sã le reprezint cu cinste cu orice ocazie. În noul mandat, în primul rând, îmi doresc sã am femeile mult mai mult alãturi de mine, sã creascã numãrul femeilor din Partidul Social- Democrat, sã realizez organizatii în toate comunele din judetul Vaslui si, de ce nu, la urmãtoarele alegeri sã avem printre noi mai multe femei parlamentare, consiliere locale si poate o candidatã la alegerile europarlamentare. Practic este un deziderat al Organizatiei Femeilor Social-Democrate de a ne întãri rolul si pozitia în Partidul Social-Democrat. La nivel local sunt organizatii foarte puternice, sunt peste 6600 de membre, cea mai puternicã organizatie fiind în municipiul Vaslui. Este pentru ultima oarã când mai candidez, cred cã am ajuns la o anumitã vârstã, am o anumitã experientã, dar trebuie din urmã sã vinã cineva format care sã preia organizatia. Sunt destule femei în Partidul Social-Democrat care pot sã-mi urmeze cu brio”, a declarat Doina Silistru.

Toader Dima, alãturi de femeile social-democrate

Prezent la Centrul de Afaceri, deputatul Toader Dima a tinut sã îsi exprime aprecierea pe care le-o poartã femeilor social-democrate si sã le ureze succes. „Sunt onorat sã mã aflu astãzi aici în fata dumneavoastrã si îi multumesc doamnei presedintã Doina Silistru cã mi-a dat aceastã oportunitate. Apreciez activitatea Organizatiei Femeilor Social-Democrate Vaslui, o organizatie puternicã atât la nivel de judet, cât si la nivel local, la nivel de oras si municipiu. Eu reprezint, în calitate de deputat în Parlament, Colegiul Husi, un colegiu minunat din toate aspectele. Avem atât la organizatia de bazã a Partidului Social-Democrat, cât si la organizatia de tineret si cea de femei, oameni competenti, oameni care îsi desfãsoarã activitatea în diferite sectoare si vã spun cã au dat rezultate foarte bune (…) Apreciez activitatea dumneavoastrã, a femeilor, a mamelor, a bunicilor, a sotiilor care lucreazã în învãtãmânt, în cercetare, în agriculturã, si cu aceastã ocazie vã doresc sã aveti succes, sã alegeti pe cei care trebuie sã fie în conducerea organizatiei de femei. Succes si multã sãnãtate!”, a declarat deputatul Toader Dima.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.