spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Dolha nu va juca pe “Municipal”

- Advertisement -

ABSENTÃ Titularul postului de portar la formatia Dinamo Bucuresti, Emilian Dolha s-a accidentat în partida cu FC Brasov si nu va putea fi folosit de Ioan Andone, sâmbãtã pe “Municipal”.

Dinamovistii vin la Vaslui fãrã portarul de bazã, Emilian Dolha. Goalkeeper-ul “câinilor” s-a accidentat în partida din aceastã etapã, cu FC Brasov si nu va putea fi recuperat pânã la ora meciului cu FC Vaslui. În aceste conditii, Ioan Andone va fi obligat sã îl titularizeze fie Naumovski, fie pe tânãrul Bãlgrãdean. În urma unei investigatii medicale amãnuntite, Dolha a fost diagnosticat cu entorsã la genunchi, si nu va putea juca în urmãtoarele sãptãmâni.

“Au strãini experimentati”

Unul dintre cei mai buni jucãtori de pe teren, în meciul cu FC Brasov, Marius Alexe îsi doreste si el sã câstige toate punctele de pe “Municipal”, dar a declarat cã se teme de experienta strãinilor de la FC Vaslui. “Acum mergem la Vaslui, o echipã bunã, cu multi strãini experimentati, dar noi sperãm sã cîstigãm, chiar dacã va fi foarte greu. Nea Ando nu ne-a bãgat în nicio sedintã, am ales noi sã rãmânem în cantonament.” – Marius Alexe.

“Dacã batem la Vaslui, intrãm în cãrti”

Tehnicianul “câinilor rosii” nu si-a luat gândul de la titlu si vrea sã câstige la Vaslui, pentru încinge si mai mult lupta la vârful clasamentului. Andone spune cã si-a menajat câtiva fotbalisti tocmai pentru ca acestia sã fie proaspeti în meciul de sâmbãtã, meci pe care îl considerã decisiv. “Am dat golurile cu sansã, m-ar fi bucurat sã înscrie si Danciu. Dacã batem la Vaslui, intrãm în cãrti. Am fãcut si schimbãri, e normal sã mai odihnesc din jucãtori. E normal sã ne gândim si la meciul urmãtor, mai ales cã vine dupã doar câteva zile.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.