spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
26-sept.-2023

Doliu în PSD: A murit Remus Mitrea, fostul șef al APM Vaslui care a fost închis pentru corupție!

- Advertisement -
Remus Mitrea

TRAGEDIE… Doliu imens în comuna Epureni! Sâmbătă la amiază, Remus Mitrea, patronul unei fabrici de panificație, a fost găsit decedat de către unul din lucrătorii săi. La doar 50 de ani, fostul șef al APM Vaslui în perioada 2011-2012, a făcut infarct în baia fabricii pe care o deținea în comuna Epureni. Acesta a mers sâmbătă dimineață la locul de muncă, să facă o baie, dar nu a mai venit acasă. Familia s-a alertat și a încercat să ia legătura cu el, dar nu a răspuns la telefon. Un angajat al fabricii a fost trimis să vadă de ce nu răspunde și, când s-a uitat pe geam, acesta era cazut jos. Totul s-a petrecut la orele 13.50, când a fost chemată ambulanța la 112, însă Remus Mitrea, a fost găsit în baie prăbușit. Din păcate, medicul d epe ambulanță n-a putut să facă nimic pentru patronul fabrici, acesta fiind deja decedat, probabil în urma unui infarct.

A plătit cu viața…

Remus Mitrea, membru marcant al PSD, a fost arestat la începutul lunii octombrie a anului 2012 sub mai multe acuzatii de luare si dare de mită, și alte infracțiuni de coruptie. Practic, fostul director al APM Vaslui, pe perioada mandatului său, a fost acuzat că a pretins și primit mită, direct în bani, sau sub formă de contracte pentru firmele sale. Eliberarea din închisoare a lui Remus Mitrea a produs „frisoane” unor politicieni vasluieni cu „greutate”, având în vedere că ,aflat în Penitenciarul Vaslui, acesta a dezvăluit unui deținut, fost contabil șef al prmăriei Duda Epureni, că face închisoare nevinovat. „Dom’le, băiatul ală de la Mediu e deștept tare. Stă degeaba în pușcărie. Mi-a zis că a luat banii pentru politicieni și că astfel își plătea ca unul care-l ocupa. Nu mi-a dat niciun nume, însă a promis că după ce iese va aduce și dovezi și va arăta că a stat în pușcărie pentru altcineva”, a spus fostul contabil. De altfel, în perioada când a fost arestat de procurorii DIICOT se zvonea că Remus Mitrea are avea un caiet în care avea notate toate șpăgile luate și mai ales pe cele date către nume grele din politica vasluiană, pentru a ajunge să conducă o instituție ca APM Vaslui. Din păcate, Remus nu a mai apucat să scoată la lumină ceea ce afirma. Remușcările l-au măcinat și astfel, la 50 de ani Remus a plecat la cer, lăsând familia în doliu! Dumnezeu să-l odihnească!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Chiar credeți că e doliu in PSD ?
    Ca în toate partidele , după ce un individ aduce ” servicii ” substanțiale este de folos! După aceea….este marginalizat !

    • Ai dreptate!Sunt alți și alți angajați în funcții de conducere sa „produca’ bani pentru găștile de cartier numite pompos partide!!Iar la APM se colectează bani la greu din autorizații emise fictiv pentru activități de reciclare tip Strehaia

    • „Doctore”, stai si numeri mortii, ai? Ai descoperit tu acum infarctul miocardic, ca inainte de covid nu era, ai?. Poate o sa te premieze cu Nobelul pentru medicina. Si, cu banii primiti, poate iti iei un loc pe Marte, ca sa ne lasi….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.