17.7 C
Vaslui
16-mai-2022

Doliu la Aquavas! Șefa de cabinet a instituției s-a stins prea devreme

Angela Sandu

DURERE…La sfârșitul acestei săptămâni s-a stins din viață Angela Sandu, șefa de cabinet al directorului general de la Aquavas (structura centrală). Împlinise 52 de ani pe 3 decembrie. Vestea a picat ca un trăsnet peste cei care o cunosc, mai ales pentru cei din administrația publică locală cu care lucra direct. Se știa că luptase cu o boală incurabilă mulți ani, dar acum trei luni i-a revenit vestea. Analizele au arătat că la acel moment se vindecase complet. Dar iată că nu a fost așa… Boala a răbufnit cu o și mai mare furie, iar în trei luni corpul i-a cedat. Colegii acesteia au rămas siderați. Nu se așteptau ca Angela, o persoană plină de viață, comunicativă și luptătoare să îi părăsească atât de devreme.

Angela Sandu nu este o personalitate din administrația publică locală și nici vreo vedetă locală, dar povestea acestei secretare este una foarte tristă. Am numit-o șefă de cabinet, chiar dacă în fișa postului aceasta figurează ca secretară, fiindcă în jargonul funcționarilor publici din Consiliul Județean sau a primăriilor din județ, structura centrală a Aquavas Vaslui este cunoscută și sub denumirea de minister. Angela Sandu a fost mult mai mult decât o simplă secretară, iar denumirea de șef de cabinet i se potrivește mai mult. Aceasta își onora cu mult profesionalism postul pe care-l ocupa, fiind practic liantul între Aquavas, filialele societății și primăriile din județ. Destinul acesteia nu a fost unul blând. Soțul ei a murit acum 10 ani, de inimă, iar patru ani mai târziu a fost diagnosticată cu cancer. Rămasă singură, aceasta a luptat ca o eroină. Avea de crescut o fată, care la moartea tatălui de abia împlinise 6 ani. Și a reușit în primă fază să învingă cancerul. Acum trei luni era foarte fericită. Îi venise rezultatele la analize și totul părea perfect. Era fericită și pentru fata sa, care este în clasa a X-a, la unul dintre cele mai prestigioase licee din oraș și se bucura că o va vedea intrând la facultate.  “Angela era o persoană plină de optimism. Avea o energie pozitivă și niciodată nu plecai din biroul ei supărat. Acum trei luni îi venise vestea că s-a vindecat de cancer și era foarte fericită. Se bucurase de veste mai mult pentru fata sa, fiindcă vroia să o vadă mare, aranjată la casa ei. Dar iată că totul i-a fost potrivnic și moartea a luat-o din colectivul nostru prea devreme. Condoleanțe fetei sale, care a rămas singură la o vârstă când are poate cea mai mare nevoie de un prieten adevărat. Dumnezeu să o odihnească în pace și sincer vă spun că din această dramă am învățat un lucru: Să mă bucur de fiecare zi și de fiecare moment pe care viața mi-l dăruiește”, ne-a declarat o colegă a Angelei.

Colegii de la Aquavas transmit condoleanțe familiei

Colegii Angelei Sandu de la Aquavas sunt triști. I-a afectat foarte mult moartea colegei lor. Aceștia au remis redacției noastre un mesaj colectiv: “Cu adâncă durere în suflet anunțăm plecarea din această lume a dragei noastre colege, Angela Sandu. O fire optimistă, veselă, un om cald și o colegă minunată, Angela ne-a dat un exemplu de curaj, forță și înțelepciune. Sincere condoleanțe familiei îndoliate din partea colectivului Aquavas SA”. Tot prin intermediul acestora am aflat că trupul neînsuflețit este depus la Biserica “Adormirii Maicii Domnului”, iar înmormântarea va avea loc luni, la ora 11.00.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

 1. Cu profund regret si intarziere am aflat de trecerea in nefiinta a D-nei Angela Sandu si a-s dori pe aceasta cale sa transmit familiei sincere condoleante iar pentru defuncta sa ne rugam la dumnezeu sa-i aleaga un loc linistit in rindul celor drepti Dumnezeu s-o ierte.

 2. Drum lin, către ceruri! Comentariile te lasă mască!
  Dacă este să-și exprime fiecare părerea, situația este asta:
  Da, societatea este una care încarcă facturile vasluienilor lunar. Dar nu este vina ei, cu siguranță. Era doar secretară, nu responsabilă cu corectitudinea pe acolo, pt că Nu-i nimeni! Și:
  2) Dacă s-a vaccinat între timp, peste cancerul preexistent DA, l-a transformat în agresiv, din remisie! O să auziți destule în timp, să nu vă șocheze!
  Condoleanțe familiei!

  • Cu profund regret si intarziere am aflat de trecerea in nefiinta a D-nei Angela Sandu si a-s dori pe aceasta cale sa transmit familiei sincere condoleante iar pentru defuncta sa ne rugam la dumnezeu sa-i aleaga un loc linistit in rindul celor drepti Dumnezeu s-o ierte.

 3. ,,Minister „asa-i zice acum la faimoasa sc.Aquavas s.a care încarcă facturile din burtă cu zeci de mc la cetățeni , iar când le reproșezi Îți spun sec :dacă nu Îți convine da-ne în judecată sau mută -te în alta parte. …Dar unde în alta parte când ei sunt singurii operatori de apa din județul Vaslui. ….Se cred sfinți cei de la Aquavas? !….Le mai da câte o palmă D-zeu

  • Bă prostane,ce treaba are biata femeie,Dumnezeu sa o odihnească în pace , cu facturile tale prostule? Ce vina are ea ? Esti prea dobitoc pentru secolul asta drogații!

   • Chiar are dreptate
    Cine stabilește măsurile hoțești la firma de plătești tu pentru toți rai platnicii ?
    La cat mai multi in puii mei de escroci

    • Daca ai avea timp sa te uiti pe factura ai vedea ca modul de calclul e stabilit conform unei legi si a unei hotarari de guvern, in opinia mea ambele idioate. Dar la ce parlamentari am avut si avem astea sunt normale!

     • Indiferent cum o fi legile e datoria lor sa verifice.
      Dar nici în pălărie nu-i doare ii doare, au mai făcut si prostia aia ca aia care declara ca sunt plecați li se sisteaza contractul si nu plătesc si vin aia de pe unde sunt plecați stau cate o luna consuma la greu si ii doare in paispe ca prostii plătesc, măcar sa le oprească apa dacă tot li se sistează contractele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here