22.2 C
Vaslui
14-aug.-2022

Doliu la Direcția Județeană de Statistică Vaslui! Unul dintre cei mai experimentați angajați ai instituției a trecut la cele veșnice

- Advertisement -
Nicu Epure

Breasla statisticienilor din județul Vaslui a pierdut un coleg de valoare, pe Nicu Epure (62 de ani), unul dintre cei mai vechi și apreciați angajați ai Direcției Județene de Statistică Vaslui. Vestea morții a căzut ca un trăsnet în rândul celor care l-au cunoscut pe expertul statistician, mai ales că acesta nu suferea de nicio boală gravă. Anunțul decesului a fost făcut vineri, de directorul instituției, Teodor Iancu, care a transmis un mesaj de condoleanțe din partea colectivului DJS Vaslui pentru familia îndurerată.

„Cu durere în suflete și profundă compasiune, colectivul Direcției Județene de Statistică Vaslui anunță dispariția dintre noi a unuia dintre cei mai vechi angajați ai instituției, Nicu Epure, coleg și prieten fără seamăn, un profesionist punctual, cu o vocație exemplară în ceea ce privește relația cu cetățeanul, un camarad care își făcea cunoscut aportul profesional în momente în care aveam nevoie de echilibru și calm.
Vom păstra în suflet jovialitatea, rafinatul spirit de glumă, dar, mai ales, prietenia sinceră pe care ne-o purta.
Sincere condoleanțe familiei!
Dumnezeu să-l odihnească cu cei drepți!”

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la biserica din Laza, înmormântarea urmând a avea loc duminică, la ora 15:00.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.