Doliu la Spitalul Județean de Urgență Vaslui: dr. Doina Dascălu s-a stins din viață

Sistemul medical vasluian mai pierde un profeionist după ce dr. Doina Dascălu, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați angajați ai Spitalului Județean de Urgență Vaslui, a trecut la cele veșnice. În vârstă de 72 de ani, dr. Doina Dascălu și-a dedicat întreaga carieră pacienților unității sanitare din Vaslui, coordonând, pentru o bună perioadă,  și activitatea Policlinicii.

Conducerea SJU Vaslui a transmis în urmă cu puține minute un mesaj emoționant, pe pagina de Facebook a spitalului:

“Am aflat cu durere în suflet de trecerea în lumea celor drepți a celei ce a fost Doctor Dascălu Doina, medic primar pediatru, care și-a dedicat viața profesională Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Suntem cu sufletul alături de familia îndoliată, rugându-ne ca Bunul Dumnezeu să le mângâie sufletele și să le dea puterea de a depăși greaua despărțire.

Dumnezeu să o ierte! Odihnească-se în pace!”
5 COMENTARII

  1. Ramas bun , Doina,sora mea draga! Acum cuvintele Sint de prisos!Mi Ai zdrobit inima! Te iubit mult, Te Voi pastra in suflet pentru totdeauna, Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te odihneasca! Un doctor de o deosebita noblete sufleteasca!
    Imi vei lipsi mult!💐🙏😭😭😭😭😭😭😭

  2. Un medic devotat micilor pacienți. Întotdeauna i-a tratat cu mult suflet, competență, respect și conștiinciozitate! Suntem alături de familia îndoliată! Dumnezeu să o odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ