spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

Domnule Buzatu, (poate) ești hoț!

- Advertisement -

De Gelu Irimia

Potrivit expertizei mele de ziarist corupt, manipulator, bețiv și nemernic absolut, domnul Buzatu și cățeii din dotare nu stau prea bine cu semantica limbii române, așa că voi încerca să mă exprim la nivelul dăncilesc. În fapt, atunci când afirm că domnul Buzatu poate fi hoț, nu fac decât să îl parafrazez într-un mod cât de cât elegant! Eu nu afirm că domnul Buzatu este un hoț, Doamne Ferește! În schimb, pot afirma că domnul Buzatu a ajuns la un nivel de auto-suficiență care frizează patologia în domeniu. E o chestiune care s-a mai întâmplat cu un tovarăș care se numea Nicolae Ceaușescu. E acel stadiu al involuției personale în care ești convins că ești cel mai deștept, cel mai frumos, cel mai viril membru al speciei umane. Logic, toți ceilalți care îți contestă aceste calități sunt niște nemernici care nu merită altceva decât să fie striviți precum niște gândaci dăunători și împuțiți! Deși pare, eu chiar nu bat câmpii, ci doar simplific discursul pe care acest domn Buzatu îl stuchește cu emfază de intelectual rasat peste capetele inepte ale vasluienilor care nu înțeleg ce noroc incredibil au că acest județ, întâmplător și istoric, sărac este condus de un geniu administrativ și politic, adică Dumitru Buzatu. L-am auzit recent și neîntâmplător pe șeful județului Vaslui declarând că, de fapt, demisia Gabrielei Firea și a ministrului Budăi au fost niște greșeli, iar aceste două personaje nu au nicio legătură cu atrocitățile comise în cazul căminelor de bătrâni. Asta ca să înțelegeți cum geniul transcede înțelegerea limitată a muritorilor de rând! Deși, să fiu sincer, ca muritor de rând, eu înțeleg că Dumitru Buzatu a simțit atingerea rece și murdară a muștei de pe căciulă. Sistemul feudal creat de Gabriela Firea la București, este, de mult prea mult timp, exersat de Buzatu în județul Vaslui. Aceiași căței obedienți sunt răsplătiți pe măsura lătratului, cu funcții, salarii, indemnizații și alte binefaceri ale societății moderne. Așa că să nu ne mirăm dacă domnul Buzatu empatizează cu doamna Firea.

Ieri, în cadrul ședinței de Consiliu Județean Vaslui, consilierul Gelu Veziteu a propus să fie discutat la capitolul diverse, situația căminelor de bătrâni din județ. Surprinzător sau nu, propunerea consilierului județean s-a lovit de refuzul ferm al președintelui Buzatu. Și mai suprinzător a fost argumentul acestuia: subiectul este perimat! În acest punct culminant, trebuie să ne amintim că domnul Buzatu este un geniu, iar toți ceilalți care nu sunt de acord cu el sunt niște proști! Ceea ce era de demonstrat!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

 1. Nu cred ca in jud Vaslui, exista mafie politica, sau de orice fel…numai bazaconii vorbiti.
  Un om ca domnul Buzatu, se naste o data la 1000 de ani. Este un monument viu , un om deosebit, daca nu-l cunoasteti, de ce il denigrati?!?
  Face ce poate si el, ca daca ar avea puterea la el toata, Vasluiul cred ca era nr 1 pe tara, la nivel de trai, dar nu poate din cauza hotilor de la București 😭😭😭
  Rugati va sa ne mai traiasca, ca o sa regretati cand nu va mai fi printre noi, ca pe Vadim Tudor 😭😭

 2. La Vaslui….. bagabonteala …. de partid… … ca în codrii lu Ștefan cel Mare….. gasca psdisto proletara….. Maine o sa declare pesedeul partid istoric…. și îl fac și pe Ștefan….. membru istoric la PSD….. katerinka
  Proletara……. pesedisto-masokista……la Vaslui… ca la nimenea… din lumea a 3a.. ……b(ă )uzatule. …. poate moștenește ba pământul…. asta……. cit mai este rotund….. b(ă) uzatule….și rujathule.. .

 3. Gelu Veziteu nemuritorul consilier cu atatea mandate, ca si colegul sau de la Husi mister Iacob cu parchet la poarta, nu avea obligatia dea fi la curent cu ce se intampla in aceste asezaminte? trebuie sa ceara voie la Buzatu sau este in fisa mandatului de a se deplasa, de a se informa si de a informa la randul lui alegatorul? De fanfaronada si spre deliciul cateilor din presa ai penele hai sa ne mai facem ca facem, zise Gelutu.

 4. Romania e caracterizata cel mai bine prin vorbele de duh ale băștinașilor, Hoțul strigă „hoții!”
  Ajunși cu frâiele in mana totdeauna pe câștigători ii lovește somnolenta si apatia iar pe ceilalți o crâncenă dreptate „hoții!” :, când ceilalți iau frâiele doar actorii se schimba dar povestea exact in același mod continua
  Cel mai mișto e când găștile dau la pace sa-si împartă cașcavalul, liniște si pace, totul e bine, totul e perfect, nu mai exista nici hoții ))

 5. După comentariile de mai sus cred ca Vasluienii își merita soarta au ajuns la un nivel de involuție de unde nu vor mai putea ieși în secolul acesta. Incultura este atât de multă în rândul cetățenilor încât numai cu o schimbare sau o inlocuire demografică se mai poate face ceva în acest județ.

  • Noi tot am încercat, si cu Băsescu, si cu Johannis, si cu pnl
   Pe cine sa mai votezi când toți au fost si toți o apa si un pământ ? niște turci mai rămâne de aclimatizat pe aici ca cine știe, poate Allah e mai tare decât Dumnezeu :))

 6. Orice polemică este inutilă atât timp cât in județ nu se fac controale serioase, dese și obiective la aceste cămine- adevărate antecamere ale sfârșitului. Ar fi bine ca și urmașii celor exilați acolo, să vină mai des in vizită la aceștia și să constate in ce condiții iși duc ultimele zile.. Din păcate, mulți urmași preferă să imbăieze, să despurece, să ducă la veterinar, să gătească, să doarmă in pat cu câini, in loc să-și ingrijescă părinții . Iubesc pisicile și câinii , dar nici să excluzi din viața ta pe părinți, pentru a -i inlocui cu un câine nu mi se pare normal. Trăind mult timp impreună, câinele se umanizează, insă omul ” se câinoșește”. Cred că părinții au destul loc in inima unui copil, in care poate incăpea și un câine sau o pisică, dar in ordinea firească a lucrurilor.

 7. Dar de ce nu scrieti despre atrocitățile din pandemiei,despre JAFUL făcut de Tătaru cu măștile și vândute la suprapret..despre fabrica de măști făcută noapte inncladirea de lîngă Dac petrol Husi…unde culca lui tătaru făceau măști pe bandă rulantă.. despre morții îngropați în izolete și fără slujbă. Despre spațiale care le ia la spital…prin asistență șefă Despre castelul și proprietățile lui tătaru…dar și despre amantele lui.???? Vorbă lui Ceausescu…Borfasule cu ce bani ai făcut averea ăsta???

 8. Mai dar de ce nu vrei să discutăm de genul de Timofticiuc șeful tău de ziar care încasează peste 5000euro de la antibiotice Iasi pentru 1,2 ore de muncă. Acesta este geniul de hot..Cum santeajeaza șefii de instituții,primari să încheie contracte de publicitate cu vremea nouă.. Alo Dna,dicot,verificați porcul acesta că a făcut o avere..santajeaza ag.ec..cu fel de fel chestii..un escroc.

  • Ăștia sunt hoți județului se mai bâzâie din când în când unul pe altul de ochii fraierilor care îi votează. Vaslui un oraș de bugetari!

 9. Ce căței,sunt oameni inteligenți psd-istii ,și net superiori pnl-istilor ,nu ați văzut cu cata superioritate privesc în jur ,fiecare a primit de la mai marele lor câte un os ,mulțumiți ca stau pe un scaun confortabil se uita cu indiferenta la ce spune Buzatu sau nu și în sinea lor mai și rad de el dar nu au ce sa facă joaca și ei teatru scurt ca doar nu ii doare mana sau limba legata ,și fiecare cățel se crede la rândul lui exact ca tatucu în mediul lui :autosuficient.Pur și simplu te uiți la ei și vezi :NIMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.