spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
26-mai-2024

Donald Trump e acuzat de rasism, după ce a făcut o legătură între afroamericani și infracționalitate. „Este dezgustător”

- Advertisement -

Fostul preşedinte american Donald Trump se află în centrul unor critici, în urma unor declaraţii la o întâlnire cu alegători afroamericani conservatori, prin care susţine că inculpările sale îl fac popular în rândul acestei minorităţi, informează AFP, preluată de news.ro. Miliardarul, care candidează în alegerile prezidenţiale prevăzute la 5 noiembrie, s-a întâlnit cu un grup de alegători afroamericani conservatori vineri seara, în South Carolina. „Mulţi oameni spun că persoanele de culoare mă iubesc pentru că ei au suferit atât de mult şi au discriminaţi şi că mă văd ca pe unul care a fost discriminat”, le-a spus Donald Trump. Împotmolit în probleme cu justiţia, Donald Trump a declarat despre fotografia sa de identitate judiciară (mugshot), care a devenit celebră, că „ştiţi cine a adoptat-o mai mult ca oricine altcineva? Populaţia de culoare. Este incredibil”.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/donald-trump-e-acuzat-de-rasism-dupa-ce-a-facut-o-legatura-intre-afroamericani-si-infractionalitate-este-dezgustator-2699969

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.