4.5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Donald Trump iese cu valiza nucleară, din Casa Albă. Ce gest a făcut înainte să urce în elicopter: „Au fost 4 ani incredibili! Cel mai mare privilegiu al meu este că v-am fost președinte”

- Advertisement -

În aceste momente, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii părăsește Casa Albă. Oficialul iese cu valiza nucleară. Donald şi Melania Trump pleacă de la Casa Albă după o perioadă de 4 ani plini de multe evenimente importante.

Un aparat de zbor Marine One îi va facilita transportul fostului președinte pentru ultima dată. Melania și Donald vor urca la bordul elicopterului Air Force One.

Donald Trump este primul președinte ale Statelor Unite care nu participă la inaugurarea „urmașului”. Joe Biden a fost declarat în mod oficial șeful statului american. În aceste momente, actualul președinte se află la biserică înainte de investire.

Donald Trump pleacă de la Casa Albă din SUA

În câteva ore, președintele ales Joe Biden va intra în Casa Albă ca al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. Donald Trump, încă în funcție, se pare că și-ar fi organizat singur un eveniment de plecare de la Casa Albă. În timp ce el lasă în urmă Washingtonul, marchează și o premieră istorică: este primul președinte în 152 de ani care nu participă la învestitura succesorului său.

Donald Trump renunţă la ultimul discurs înainte de a se urca în elicopterul prezidenţial. La plecarea de la Casa Albă, Donald Trump a arătat pumnul, într-un gest de luptă, ca apoi să facă cu mâna.

Este pentru prima oară în ultimii 151 de ani când un președinte refuză să participe la ceremonia de învestire a succesorului său. Ultima oară, un astfel de eveniment s-a petrecut în 1869, când președintele Andrew Johnson a refuzat să participe la învestirea succesorului său, Ulysses Grant.

Trump a ajuns la baza Andrews: „Le mulțumesc că sunt aici”

Donald Trump a ajuns la baza Andrews, unde ține un discurs. …https://www.bzi.ro/donald-trump-iese-cu-valiza-nucleara-din-casa-alba-4111355?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.