spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

“Doreii” din Primăria Vaslui lovesc din nou cu tranșee săpate în fața a două licee importante (FOTO)

- Advertisement -

INEXPLICABIL… După ce au întârziat asfaltarea străzii Traian cu câteva săptămâni pentru că pur și simplu au uitat pe unde trec conductele de gaze prin oraș, angajații Primăriei Vaslui o fac din nou “de oaie”, tot pe proiectul privind extinderea rețelei de troleibuze. Aceștia au dat ordin ca rețeaua să se extindă, în această perioadă, spre barajul Delea, unde va fi și capătul de linie. Astfel, la început de an școlar, trotuarele de pe strada Castanilor, care zilnic sunt folosite de mii de elevi de la liceele “Ștefan Procopiu” și “Ion Mincu”, arată ca după bombardament, elevii fiind nevoiți să circule pe stradă, printre mașini. Consilierul județean Marius Arcăleanu a organizat ieri o conferință de presă în fața Liceului “Ștefan Procopiu”, printre altele adresând autorităților publice o întrebare mai mult decât pertinentă. “De ce toată vara, cât timp au fost elevii în vacanță, s-a lucrat la extinderea rețelei de troleibuze spre Zona Industrială, iar acum, după ce școala a fost reluată, șantierul s-a mutat fix în fața celor două unități de învățământ?”

Fostul candidat la funcția de primar și de președinte al Consiliului Județean Vaslui spune că normal ar fi fost tranșeele de pe strada Castanilor să fie săpate în vacanța de vară și nu acum, după ce școala a început. În fața celor două licee nu doar șanțurile sunt o problemă, ci și zgomotul produs de utilaje, care fac ca orele să fie un adevărat chin pentru toată lumea. “Astăzi, după cum se poate observa cu ochiul liber, în această zonă se efectuează lucrări ce țin de extinderea rețelei de troleu pentru transportul ecologic din municipiul Vaslui. Însă de câteva zile, a început și școala, iar în această zonă învață în jur de 2000 de elevi. Taman acum, când a început școala, executivul din Primăria Vaslui s-a gândit să înceapă lucrările în această zonă. Nu putem să nu ne întrebăm oare cum au gândit primarul, viceprimarul, managerul de proiect această situație. De ce acum, când a început școala, este provocat acest haos în această zonă. Oare ce se va întâmpla aici dacă zilele următoare vor veni ploi? Va fi ceva îngrozitor pentru toată lumea, și pentru elevi, și pentru profesori, și pentru vasluienii care locuiesc la blocurile din această zonă. Este păcat pentru că cei care coordonează aceste lucrări au avut la dispoziție mult timp. Nu înțelegem de ce aceste lucrări, care sunt executate aici, în această perioadă, nu au putut fi executate în vară, pe timpul vacanței școlare? Toată vara s-a lucrat la extinderea rețelei de troleu din Zona Industrială, strada Ceramicii, iar acum s-au mutat în fața unităților de învățământ. Ori cei din primărie au gândit prost, ori au fost anumite probleme de gestionat, care au făcut ca aceste lucrări să nu se poată efectua decât acum. De aceea, prin intermediul acestei conferințe de presă, facem apel către responsabilii din primărie, să iasă să ne explice care a fost raționamentul care a condus la această situație?” a întrebat Marius Arcăelanu, președintele organizației județene a partidului Forța Dreptei. Poate nu chiar întâmplător, Cătălin Amăriuței, care este și managerul de proiect al acestui obiectiv de investiții, și-a dat demisia, zilele trecute, din funcția de șef al Serviciului Cadastru și Agricultură din cadrul Primăriei Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

  1. Elita forjei proletare …… la 3 skimburi…… de scutece….. baetii …… qxademicieni intovarasiti.
    … proletareste… și campioni la sticla…… tratează prostia.. cu tzuika și skripka…..

  2. Crezi că are vreun răspuns? Îl doare la teniși de ce vor cetățenii. Acus vine 1 ziua pensionarului la 1 octombrie, mai da o friptura și o floare la pensionari, zice că are oameni care îl susțin, iar de restul nu-i interesează

  3. Interesant si a dat Demisia managerul de proiect ? Oare de frica sau ca e prea mare palaria ! CUM OARE CEI CU S. H. SAU ALTE FORME DE INVATAMANT PARTICULAR , CĂ CELE DE STAT SUNT GRELE CA SI CARNEA DE PORC AJUNG MANAGERI DE PROIECTE!

  4. Stimabile iarna se face caruta si vara sanie dar la noi e invers! se lucreaza acolo unde si cand îi convine executantului sau celui care il plateste Si apoi nu ar fi prima si ultima lucrae de genul ! Sunt scoli care inca nu s gata scoli in care uvin copii la ore si meseriasii mai au elde lucru ‘ asta e tara noastra !

  5. Bai Arcaleanu dute acasă traseistule,tu toată viața ai umblat după funcții înalte..Ai ceva cu capul..Lucrările se execută după un grafic stabilit de proiectant!! Mai învață carte,că habar nu ai de legislație în domeniul construcțiilor!

  6. Vasile Paval trebuie sa se retraga, orasul are nevoie de un tanar serios, cu idei clare si corecte, care sa ajute orasul sa creasca, atat economic dar si ca dezvoltare in plan aocial si infrastructural. Actualul primar este depasit de situatie, bolnav si fara idei clare si serioase. Suntem de rasul lumii, cu bazar nou nefunctional, strand inchis de 10 ani, terase inchise la ora 22, un singur club, strazi praf, viata sociala inexistenta. Incotro ne indreptam domnule primar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.