3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Dorel de la Vaslui a blocat intrarea în oraș… cu TIRUL!

ISPRAVĂ… Coadă de zeci de mașini, nervi tensiune și claxoane la intrarea în Vaslui! Un TIR care ieșea din vama Vaslui a blocat intrarea în oraș din cauză că i s-a dezlegat remorca. Cu alte cuvinte, acesta a tras vagonul de marfă în așa fel încâ a obturat cam 90% din stradă. Cum zona este intens circulată având în vedere că acolo sunt și  hipermarketurile Dedeman, Lidl șo stația de alimentară cu carburantțI, OMV, e lesne de înteles că șoferii aflați în trafic în această zonă au nervii întinși la maxim.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

5 COMENTARII

  1. Ma scuzati ca interin peste cacatii care s-au impiedicat intr-o eroare de redactare, dar s-a intrebat cineva serios, cam cum se dau acum permisele pentru conducatorii de TIR? 😀 Iulian de la Igesti e sofer de tir. Credeti asa ceva?? A ras diriginta lui de la gimnaziu cand a auzit ca cel mai prost din toti prostii din scoala e mare smecher sofer de tir. Se pozeaza pe internet.
    Pe bune, face cineva verificari sa vedeti ca toti handicapatii, pardon, toti nestiutorii, toti balbaitii cu cateva clase mai mult ca trenul, iau permise
    – alo, verifica cineva??? Scuze ca intreb.
    Autoritatile dorm pe ele! Rusine!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here