30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 290.000€! A plătit avansul cu banii jos

Dorian Popa și-a făcut un cadou la care visa dintotdeauna și, de acum, „Ziua Copilului” va avea o cu totul altă semnificație pentru el. Într-un final, după o perioadă lungă în care a întors decizia pe toate părțile, cântărețul a dat avansul pentru un bolid de lux.

Bijuteria de mașină, un Lamborghini Huracan cabrio, ce ascunde sub capotă o „herghelie” de peste 600 cai-putere, costă 290.000 de euro. Numai pentru avans, Dorian Popa s-a văzut nevoit să scoată din buzunar 20.000 de euro sau… contravaloarea unui teren în Domnești, localitatea în care cântărețul construiește un cartier de case.

În cel mai recent vlog postat pe canalul său de YouTube, Dorian Popa s-a filmat pe bancheta din spate a bijuteriei pe care deja o deține, un GLE 53 AMG, căci a rămas fără permis de conducere. Tot răul spre bine, însă, având în vedere că Lamborghini-ul său se va livra abia peste șapte luni, lucru care pare să nu îl deranjeze pe artist…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dorian-popa-si-a-luat-lamborghini-de-290000euro-a-637135.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here