Doroftei, “împins” să plece în Canada: “Au spus că sunt cerşetor!? Gata!”. “Oamenii bătuţi de neveste îmi dau lecţii”

Leonard Doroftei va împlini 51 de ani în aprilie. Va petrece sărbătoarea tot în Canada, acolo unde locuieşte, din nou, din octombrie 2019.

A plecat cu inima frântă din România, iar din ceea ce spune este clar că nu a vrut. Dar umilinţele pe care”Moşu” spune că le-au trăit în ţară i-au făcut pe cei din familie să vrea să plece. Şi s-a simţit obligat să facă aşa cum a decis familia.

Leonard Doroftei: “În general oamenii bătuţi de neveste au devenit specialişti în box şi imi dau lecţii”

Probabil greşeala vieţii mele a fost că m-am apucat de cârciumărie, domeniu pe care nu-l cunoşteam. Am vrut să fiu în box, dar nu am reuşit. Era un sistem unde unii controlau şi nu am avut loc.

Plecarea în Canada a fost decizie luată în familie, cu toate că mi-aş fi dorit, poate, altceva. Au decis să venim aici. Familia a decis aşa. Am avut datoria să-i urmez. Ani negri au fost în spatele deciziei şi nu m-au ajutat să-i contrazic.

Dimineaţa până seara în prăvălie. Am avut o perioada şi în Federaţie. Când am spus stop nu a fost bine. Au fost mai multe etape. Nu au mers. Nu pot să fiu suparat pe ei. … În general oamenii bătuţi de neveste au devenit specialişti în box şi îmi dau lecţii“, a povestit Doroftei la Radio Gold FM.

Leonard Doroftei: “Când un ploieştean a scris că sunt cerşetor”

Vorbesc degeaba. Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor. Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor …  Atunci am simţit că e gata!

Un articol cu titlul dureros. Când luptam pentru ce era al meu! Atunci am spus gata, nu mă mai lupt. Plec! În condiţiile în care atunci cand am venit acasă obţinusem cetăţenia canadiană. Am lăsat Canada şi am venit acasă. Nu mă poate acuza cineva că aş fi trădător. Mi-a fost greu şi trebuia să fac o schimbare, obligaţia de a face pentru familia mea.

Eram obligat să investesc în acea locaţie. Am semnat un contract făcut să mă pună în genunchi. Nu am avut inspiraţia să consult un avocat, să mă gândesc de ce îmi dau oameni aceia un spaţiu mie“, a încheiat Doroftei intervenţia la Radio Gold FM. …https://www.digisport.ro/special/doroftei-impins-sa-plece-in-canada-au-spus-ca-sunt-cersetor-gata-oamenii-batuti-de-neveste-imi-dau-lectii-1010366
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ