Dosar halucinant, la Iași! Un elev al unei școli de șoferi care a vrut să obțină permisul de conducere a dat în judecată Poliția! Tânărul susține că ar fi fost picat pe motiv că este de etnie rromă!

Un bărbat din satul Slobozia, județul Iași, a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ). Narcis Gabriel Barbu le-a cerut magistraților din cadrul Tribunalului Iași să anuleze decizia prin care i-a fost interzis accesul la un permis de conducere. Ieșeanul susține că a fost depunctat aiurea, pentru o situație de fapt care nu a existat

Dosar halucinant, pe rolul instanțelor din Iași! Un elev al unei școli de șoferi care a vrut să obțină carnetul de conducere a dat în judecată Poliția! Bărbatul susține că a fost depunctat aiurea la examinare!
Astfel, Narcis Gabriel Barbu le-a solicitat magistraților din cadrul Tribunalului Iași să dispună anularea actului administrativ prin care i-a fost inerzis accesul la un permis de conducere. Totuși, judecătorii au respins recent acțiunea formulată de ieșean.

„Instanța respinge, ca fiind promovată împotriva unei persoane lipsite de calitate procesuală pasivă, acțiunea formulată de reclamantul Narcis Gabriel Barbu în contradictoriu cu pârâtul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași – Biroul Rutier. Respinge ca neîntemeiată acțiunea, modificată, formulată de reclamant în contradictoriu cu pârâtul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule, din cadrul Instituției Prefectului Județului Iași”, au menționat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Narcis Gabriel Barbu, nemulțumit de hotărârea examinatorului

Procesul pe care Narcis Gabriel Barbu l-a intentat Poliției ieșene a început pe 21 august 2020. Prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Iași, reclamantul a formulat o contestație împotriva calificativului „respins”, din Anexa pentru probă practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere, din data de 11 august 2020. …https://www.bzi.ro/dosar-halucinant-la-iasi-un-elev-al-unei-scoli-de-soferi-care-a-vrut-sa-obtina-permisul-de-conducere-a-dat-in-judecata-politia-tanarul-sustine-ca-ar-fi-fost-picat-pe-motiv-ca-este-de-etnie-rroma-4140779?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ