2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

Dosar penal pentru violențele din Școala Gimnazială “ M.C. Epureanu”! (VIDEO)

- Advertisement -
UPS!… Poliția Bârlad s-a sesizat „din oficiu” în cazul bătăii de la școala din Bârlad, deși incidentul a fost în urmă cu două luni!

REPERCUSIUNI… În urma publicării articolului „Bătaie cruntă între doi elevi de clasa a VI-a într-o școală din Bârlad! Imaginile sunt revoltătoare!”, polițiștii bârlădeni s-au autosesizat și au întocmit dosar penal ce va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Doi elevi ai Școlii Gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” din Bârlad și-au împărțit pumni și picioare, în sala de clasă, în timpul unei pauze.

Imaginile incredibile ale filmulețului care acum circulă pe Facebook la „liber”, în care doi copii se bat în pauza dintre ore, au dat de „lucru” polițiștilor bârlădeni! După apariția filmulețului și articolului din cotidianul nostru, Poliția Bârlad a luat atitudine. „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad s-au sesizat din oficiu și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu soluție legală”, a precizat Mălina Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cazul a luat amploare și la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, astăzi, 26 ianuarie, fiind prezenți în Școala Gimnazială „M.C.Epureanu” doi inspectori de specialitate, pentru a sta de vorbă cu elevii implicați și a vedea ce metode psihologice trebuie aplicate copiilor, ca să înțeleagă că violența în școală nu este tolerată. Vă reamintim că doi elevi ai Școlii Gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” din Bârlad și-au împărțit pumni și picioare în sala de clasă, în timpul unei pauze. După cum se vede în filmulețul trimis la redacția noastră, unul dintre elevii din clasa a VI-a i-a pus pe cei doi să se ia la bătaie, după o ceartă copilărească. Incidentul a avut loc pe 17 noiembrie anul trecut. Filmarea bătăii a creat deranj la nivelul conducerii școlii, care a luat măsuri chiar de pe 17 noiembrie anul trecut, scăzând notele la purtare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. S-aunsesizat din oficiu din cauza voastra doar ca sa aiba la ce sa dea clasare. Oare chiar credeti ca politisti au timp de pierdut aiurea? De asta nu reusesc sa lucreze in dosare complexe ca isi pierd timpul cu toate aberatiile datorita presiunilor voastre. Copiii sub 14 ani nu raspund penal!!! Este cauza de neimputabilitate, daca ati auzit de asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.