Dosarul care face liniște în lumea interlopă, pe final de an! Bogdănel Corduneanu, luat pe sus de mascați, după ce a vrut să facă pace între două lesbiene, profesoare în videochat!

S-a finalizat, se pare, ultimul dosar din anul 2020 deschis lumii interlope. Bogdănel Corduneanu, unul dintre membrii clanului Corduneanu, a fost luat pe sus de mascați după ce a vrut să facă liniște între două partenere de videochat. De la o discuție banală s-a ajuns la șantaj, iar unul dintre frații Corduneanu a ajuns din nou după gratii

Final de an dureros pentru lumea interlopă din Iași. Bogdănel Corduneanu a ajuns din nou în arest. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au ridicat pe membrul clanului Corduneanu, după ce pe numele său a fost deschis un dosar penal de șantaj.

„Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că doi bărbați de 37, respectiv 21 de ani ar fi amenințat cu acte de violență și ar fi intimidat un alt tânăr de 21 de ani, pentru a le remite bani, respectiv echivalentul în monedă virtuală.
La data de 22 decembrie, polițiștii au depistat în flagrant delict pe tânărul de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, după ce ar fi luat de la persoana vătămată 8.200 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Cum a ajuns Corduneanu să intre din nou în arestul poliției

Surse din cadrul anchetei au precizat că Bogdănel Corduneanu a ajuns să fie ridicat de mascați după ce ar fi intervenit într-un conflict iscat între două videochatiste. Mai precis, povestea începe când două tinere s-au apucat să facă videochat împreună, cu acordul iubiților lor. După o vreme, una dintre tinere a renunțat la colega ei și a făcut videochat pe cont propriu. Ulterior, prietenul fetei care a rămas fără parteneră a vrut să se răzbune și i-ar fi cerut fostului partener să-i plătească câteva mii de euro. Pentru a primi acești bani, tânărul care a ajuns în arest a apelat la Bogdănel Corduneanu. … https://www.bzi.ro/dosarul-care-face-liniste-in-lumea-interlopa-pe-final-de-an-bogdanel-corduneanu-luat-pe-sus-de-mascati-dupa-ce-a-vrut-sa-faca-pace-intre-doua-lesbiene-profesoare-in-videochat-4095436?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ