-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Două accidente cu trei răniți în prima zi a Noului An în jud. Suceava

- Advertisement -

Pompierii militari suceveni au intervenit, în prima zi a Noului An, la două accidente rutiere petrecute la Ilișești, respectiv pe drumul județean din Todirești. Trei oameni au ajuns la spital în urma celor două accidente, din primele date rezultând totuși că nu ar fi vorba de leziuni grave.

În primul caz, în jurul orei 14.00, la dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava s-a anunțat că un autoturism s-a răsturnat în afara drumului, la Ilișești. La fața locului a fost găsit un autoturism răsturnat în rigola de la marginea drumului, după ce șoferul, un tânăr de 19 ani, a pierdut controlul asupra mașinii. Autoturismul scăpat de sub control a distrus și un stâlp de beton. Echipajul de urgență deplasat la Ilișești a constatat că în accident a fost implicat doar tânărul în vârstă de 19 ani. Rănitul era conștient și a fost preluat de către echipajul de la Serviciului de Ambulanță Județean, fiind transportat la la Unitatea de Primir Urgențe Suceava.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2022-12-31/Doua-accidente-cu-trei-raniti-in-prima-zi-a-Noului-An#ixzz7pFPgzN30
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.