spot_img
27.5 C
Vaslui
15-iul.-2024
spot_img

Două camionete cu alimente și materiale de primă necesitate au plecat în Ucraina! (FOTO)

- Advertisement -
SPRIJIN… Este cel de-al treilea transport asigurat de Rotary Club Bârlad, de sprijinire umanitară a ucrainienilor greu încercați, valoarea transportului fiind de 76.756 lei.

AJUTOR… Au plecat spre zona de război a Ucrainei, două camionete cu alimente neperisabile, materiale de primă necesitate (aragaze, butelii, lanterne, baterii) și generatoare electrice portabile. Acțiunea umanitară este comună, a Clubului “Rotary” din Bârlad, Districtul Rotary 5610, USA și Hope Haven USA. Este cel de-al treilea transport asigurat de Rotary Club Bârlad, de sprijinire umanitară a ucrainenilor greu încercați, valoarea transportului plecat ieri fiind substanțială, și anume 76.756 lei.

Clubul Rotary din Bârlad a finanțat până acum trei transporturi umanitare. Primele două transporturi au fost făcute împreună cu Asociația „Portul Speranței”, iar ieri, cel de-al treilea transport a fost organizat și finanțat de Rotary Bârlad, Districtul Rotary 5610 – USA și Hope Haven USA. Este cel care a plecat către ucrainenii greu încercați de război. Primele două transporturi au fost cu alimente neperisabile și medicamente, iar cel de-al treilea, de ieri, asigură pentru o scurtă perioadă, necesarul de hrană și materiale de strictă necesitate refugiaților ucraineni din România și a celor din sudul Ucrainei.

„În această dimineață, la ora 8, a fost încărcat al treilea transport de ajutoare umanitare, atât alimente de bază neperisabile,  cât și produse de igienă și alte materiale de primă necesitate, aragazuri, butelii, lanterne, baterii, generatoare portabile. Cele două camionete vor ajunge la ucrainenii refugiați în România și la cei din sudul Ucrainei. Finanțarea, în valoare de 76.500 de lei, a fost asigurată de către Districtul Rotary 5610 din Statele Unite, iar cheltuielile de transport vor fi sponsorizate de SC Kredianis SRL Bârlad. Încărcarea produselor ce vor fi distribuite refugiaților ucraineni s-a făcut la depozitul Kredianis din Zorleni”, a declarat pentru mass media, Valentin Iosub, președintele Rotary Club Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.