Două organizații pentru tineri din Iași sunt, de fapt, un centru de abuz sexual și tortură! Virginitatea e condiția de aderare

Atenție, acest material conține cuvinte ofensatoare și scene grafice care ilustrează forme de abuz sexual, abuz psihologic și acte de tortură. O fată dezbrăcată stă pe podea sprijinindu-se pe coate și pe genunchi. Plânge. În jurul ei sunt aproximativ zece fete și un bărbat care o biciuiește cu insulte: „curvă!”, „cârpă!”, „zdreanță!”, „jigodie!”, „trădătoare!”. Individul le comandă să se uite în vaginul tinerei dezbrăcate și fetele se conformează.

Și după ce fetele au împresurat-o pe fata dezgolită, una dintre ele strigă: „Scuipați-o, că asta merită!”, iar fetele, din nou, se conformează. Scena se petrece la sediul comun al Fundațiilor Eurodemos și Kasta Morrely din Iași, aflate amândouă sub comanda aceleiași persoane, Morel Bolea.

Mulți ani mai târziu, una dintre tinerele din acea cameră își amintește ziua respectivă ca printre cele mai oribile din viața ei. „Ne-a chemat pe rând să vedem că e neagră toată, că e distrusă pentru că s-a futut o vară întreagă”, spune Diana*. „Nu știam la ce să ne uităm, trebuia să ne imaginăm. M-a oripilat, pentru că puteam să fiu eu în locul ei” Era incredibil de umilitor pentru mine să devalorizez o altă ființă umană în halul ăsta, mai ales că era una dintre fetele la care țineam foarte mult. Toate ne-am purtat urât cu ea în următoarea perioadă. A fost îngrozitor. *Diana, victimă: Motivul acestei pedepse este o călătorie pe un vapor. Fata umilită a fost pe un iaht unde erau mai mulți bărbați, iar așa ceva este de netolerat în curtea lui Morel Bolea. Ademenirea Ce sunt asociațiile Kasta Morrely și Eurodemos din Iași? Kasta se prezintă ca fiind un fel de agenție de modă, a doua este o organizație pentru implicarea tinerilor în proiecte civice. Amândouă sunt conduse de același bărbat și de fetele pe care el le controlează. Persoanele de sex masculin nu au ce căuta în nucleul celor două asociații.
Citeşte întreaga ştire: Două organizații pentru tineri din Iași sunt, de fapt, un centru de abuz sexual și tortură! Virginitatea e condiția de aderare
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ