10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

UPDATE! Două persoane căutate de polițiști. Dacă le vedeți, sunați la 112 sau anunțați cea mai apropiată unitate de poliție

- Advertisement -

UPDATE! Tița Giurgescu a fost găsită. Anunțul a fost făcut de familia acesteie pe rețele de socializare, acolo unde fusese lansat apelul de căutare. „Vă mulțumesc tuturor pentru distribuire, cooperare și implicare. Am reușit să o localizăm pe mama. Multumesc!”, a scris unul dintre membrii familiei acesteia.

CĂUTATE… Două persoane din județul Vaslui sunt de negăsit de câteva zile. Una dintre ele se numește Tița Giurgescu, are 71 ani și este din municipiul Vaslui. Pe 6 iulie a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până acum nu a putut fi contactată de către membrii familiei. „Semnalmente: ochi căprui, păr șaten, înălțime 165 centimetri, greutate 50 kg, constituție astenică. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de femeie în momentul plecării de la domiciliu. Ultima dată, persoana dispărută a fost văzută în data de 07 iulie pe strada Victoriei, din municipiul Vaslui. În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

Cea de-a doua persoană căutată de poliție se numește Gheorghe Chituță, este din localitatea Cetățuia, comuna Puiești și are 70 ani. „În data de 08 iulie, ora 18.00, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, de aproximativ 3 zile, Chituță Gheorghe a plecat în mod voluntar de la domiciliu și  nu a putut fi contactat până în prezent de către membrii familiei. Semnalmente: ochi verzi, păr cărunt, înălțime 165 centimetri, greutate 70 kg. În momentul dispariției, băbatul era îmbrăcat cu pantaloni tip blug, de culoare albastră și o cămașă de culoare albă cu dungi negre. Ultima dată, persoana dispărută a fost văzută în ziua de 07 iulie, în proximitatea Gării, din Municipiul Vaslui”, a mai transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui. Dacă ați văzut aceste persoane sau aveți informații despre ele, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  112.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.