spot_imgspot_img
6.6 C
Vaslui
27-feb.-2024

Două prostituate din Bârlad, au sechestrat un client, care nu le-a plătit suficient!

- Advertisement -
Foto Tatiana Balan
Foto Tatiana Balan

DE AȘTEPTAT Tatiana Balan (foto) și Nicoleta Iorga, cele două prostituate arhicunoscute din Bârlad, care își fac veacul la ieșirea spre Tecuci, zona Țărăncuța, au comis-o din nou. Au sechestrat un bărbat de 32 de ani, din Bârlad, care nu le-a plătit cu cât s-au înțeles, iar tânărul amator de prostii cu prostituatele, a sunat la 112. Cele două prostituate sunt renumite în zonă, au amenzi de peste 500 000 de lei de plătit la Primăria Bârlad, nu vor să presteze muncă în folosul comunității însă prestează de zor … ca s-și construiască vile! Poliția Bârlad a deschis un dosar penal pe numele lor, pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, cand TIR-istele, cum li se spune, l-au agățat pe tânărul bârlădean beat turtă. Amator de „plăceri” acesta a plecat cu Tatiana și Nicoleta, acasă la aceasta din urmă, într-un apartament din Bârlad. După ce s-a trezit din beție și din … plăcerea oferită de cele două prostituate, bărbatul a dat să plece, dar trebuia să plătească serviciile „fetelor”. Numai că acesta a spus că este cam piperat prețul, nefiind satisfăcut decât de una din ele (Tatiana), Nicoleta „uitând” să presteze. Când au realizat că tânărul client nu le dă banii cu care s-au înțeles, prostituatele au închis ușa de la apartament și l-au sechestrat. Acesta a sunat la 112, chemând în ajutor polițiștii bârlădeni. Când au ajuns la apartamentul în cauză, inițial „fetili” n-au deschis ușa, dar văzând că polițiștii deja se pregăteau să le spargă ușa, au dat drumul și astfel clientul a scăpat de „plată”. Dar cele două prostituate n-au scăpat de lege, pe numele lor fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate. „Se fac cercetări pentru a vedea dacă cele două femei au comis infracțiunea de lipsire de libertate”, ne-a spus comisarul șef Vasile Chelaru, comandantul Poliției Bârlad.

Tatiana și Nicoleta adună bani pentru … vilă!

O PARTIDĂ DE SEX, UN PAS SPRE VILĂ Bârlădenii au deja cunoștință despre cele două prostituate, pentru că din 2004 acestea sunt mediatizate. De la primele ore ale diminetii, Tatiana și Nicoleta, două dintre cele mai experimentate prostituate, ies la produs pe DE 581 prin statia PECO din zona Țărăncuța la ieșirea spre Tecuci. Practică prostituția de ani buni, cu scopul declarat către poliția locală că vor să-și construiască vile, Tatiana și Nicoleta adunând leu cu leu. Cele două femei nu mai au niciun fel de scrupule. Au încasat zeci de amenzi de peste 500 000 de lei și au chiar și dosare la Judecătoria Bârlad, pentru a le fi transformate amenzile în ore de muncă în folosul comunității, ele refuzând constant să execute pedeapsa. Au spus că vor renunța la prostituție doar atunci când vor avea propriul camin. Deocamdată, n-au cămin, dar au dosar penal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.