32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

O turistă americană şi fiica ei au acuzat un restaurant de pe insula grecească Mykonos că le-a înşelat şi că au fost ameninţate de un angajat, după ce femeia nu a vrut să plătească nota de 600 de euro pentru două cocktail-uri şi o porţie cu două picioare de crab, relatează Daily Mail.

Brenda Molton şi fiica ei de 19 ani, Kaylea Molton, au decis să se bucure de soare aşezându-se, la insistenţele unui angajat al restaurantului DK Oyster, pe şezlongurile de pe plaja Platis Gialos. La un moment dat, cele două femei au decis să comande două cocktail-uri şi două picioare de crab, însă angajatul, care insistase ca cele două să se aşeze pe şezlongurile respective, le-a adus un meniu în care se aflau doar preparatele, nu şi preţurile, conform spuselor turistei.

Molton a spus că efectuase deja comanda când a observat că turiştii care stăteau pe plajă le avertizau să nu comande altceva.

După cele două ore petrecute pe plajă, femeile s-au îndreptat către restaurant pentru a achita consumaţia. Acolo, au avut surpriza de a da peste o notă astronomică. Mama şi fiica afirmând că băuturile şi mâncarea pe care au comandat-o nu poate justifica preţul.

Citeste mai mult: adev.ro/rcfya5

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here