20 C
Vaslui
30-sept.-2022

Două unități de învățământ din Vaslui, printre câștigătorii apelului de proiecte din cadrul programului Start ONG

- Advertisement -
PROIECTE… Centrul Școlar de Educației Incluzivă “Constantin Pufan” Vaslui și Liceul “Ștefan Procopiu” Vaslui au obținut finanțare pentru implementarea proiectelor din cadrul programului Start ONG.

FINANȚARE… Două unități de învățământ din județul Valsui se numără printre câștigătorii apelului de proiecte din cadrul programului Start ONG. Este vorba despre Centrul Școlar de Educației Incluzivă “Constantin Pufan” Vaslui și Liceul “Ștefan Procopiu” Vaslui. Acestea au obținut finanțare pentru implementarea proiectelor. “Mulțumim tuturor pentru interes și vă încurajăm să aplicați la următoarele apeluri din cadrul programului! Felicităm cele 12 ONG-uri și trei instituții publice de învățământ și le dorim mult spor în implementarea proiectelor”, a transmis Asociația Act for Tomorrow, care implementează programul Start ONG.

Au fost depuse, în total, luna aceasta 80 de proiecte care însumează un buget de 423.457 de euro. Printre activitățile pe care urmează să le pregătească cei care au cîștigat în această lună amintim de pregătirea unui pachet cu fișe didactice pentru prima lună de grădiniță, sesiuni de pilates pentru persoanele cu dizabilități, consiliere în carieră, înființarea unui club de robotică, Ateliere VR și AR pentru educația viitorului, informare și educare privind prevenția cancerului la sân, program de educație ecologică, trasee și concursuri de mountainbike, protejarea patrimoniului material și imaterial din zona Dobrogei, activități de ecologizare, campare și multe altele despre care abia așteptăm să vă povestim”, a mai transmis Asociația Act for Tomorrow.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.