25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Dr. Mihai Craiu întrerupe proiectul lui de suflet, Spitalul Virtual pentru Copii: „În afară de ură şi frustrare…”

Dr. Mihai Craiu Mihai, celebrul pediatru, a anunţat că întrerupe proiectul lui de suflet, Spitalul Virtual pentru Copii. Decizia a fost luată după ce a primit mai multe atacuri în mediul online.

Dr.  Mihai Craiu este medic primar pediatrie la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului „Alessandrescu-Rusescu” şi creatorul Spitalului Virtual pentru Copii, unde timp de patru ani a încercat să ofere cunoştinţe medicale părinţilor.

Dezamăgit de comentariile unora care incită la ură şi violenţă, medicul a anunţat pe Facebook că întrerupe activitatea la Spitalul Virtual pentru Copii.

„Cred că explicaţiile nesolicitate nu aduc nici un fel de beneficii, în România.Probabil că trebuia să fac acest efort cu mii de răspunsuri şi comentarii, aici în SVC, în toţi aceşti aproape 4 ani. Un efort voluntar (adică neretribuit în nici o formă, nici direct, nici indirect) destinat unei utopii… Nu spun că nu a folosit nimănui… Probabil că unora le-a fost de folos. Sunt câţiva părinţi (ştiu ei care) ce au copiii în viaţă datorită SVC. Dar sunt şi foarte mulţi pe care îi irită cele scrise aici şi nu au altă soluţie mai buna decât „producţiile” suburbane.Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi ajutat să înţeleg. Să înţeleg că este inutilă orice construcţie în acest spaţiu virtual al Social Media. În afară de ură şi frustrare nu există nici o altă consecinţă care să se repete iar şi iar…Am altele mai bune de făcut, la spitalul real… Cu pacienţii internaţi, cu studenţii, cu rezidenţii. Cam asta a fost”, a scris medicul pe pagina Spitalului Virtual pentru Copii.

Citeste mai mult: adev.ro/r3j5ne

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here