Dragoș Pătraru, amenințat cu moartea de un fan al emisiunii. „Vreți să muriți precum Charlie Hebdo?”

Dragoş Pătraru, realizatorul şi prezentatorul emisiunii „Starea naţiei”, difuzată de Prima TV, a publicat pe Facebook marți, 30 martie, mai multe mesaje de ameninţare pe care susține că le-a primit din partea unui „fan al emisiunii” care nu şi-a ascuns identitatea, relatează news.ro. El a spus că va depune o plângere la poliţie.

„Ameninţări primim noi, cei de la Starea naţiei, în fiecare zi”, a scris Dragoș Pătraru marţi seară. „Am învăţat să trăim cu ameninţările şi să nu le băgăm prea mult în seamă, la fel cum am învăţat să trăim cu găleţile de lături pe care unii şi alţii ni le varsă în cap de dimineaţa până seara. Le consider pe toate parte din meserie, mai ales acum, când tehnologia a pus câte o portavoce în mâna fiecăruia. Până la urmă, vorbim despre lucruri pe care alţii nu le vor spuse, cam cu asta se ocupă jurnaliştii. Restul e PR”, a explicat Dragoș Pătraru. El a trecut în revistă numeroasele ameninţări despre care a susținut că le-a primit de-a lungul timpului din partea unor poliţişti, procurori, şefi de parchete locale, judecători, politicieni, şefi de ANAF, oameni din SRI şi apropiaţi ai acestora, de la cămătari, proxeneţi, primari, consilieri, parlamentari, preoţi şi alţi oameni ai bisericii, de la enoriaşi şi oficiali ai guvernului. „Soţia mea a fost dată afară ilegal de la serviciu, acum aproape 20 de ani, la ordinul politic al PSD. Am plecat de la televiziuni după ce patronii acestora au fost somaţi să oprească emisiunea sau cel puţin aşa mi s-a spus mie. Am plecat de la televiziunea publică pentru că s-a dat ordin politic să fim daţi afară (de două ori, da, atât de idiot sunt!)”, a afirmat realizatorul TV.
Citeşte întreaga ştire: Dragoș Pătraru, amenințat cu moartea de un fan al emisiunii. „Vreți să muriți precum Charlie Hebdo?”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ