spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Dragoste cu forța: și-a răpit fosta concubină și a primit ani grei de închisoare!

- Advertisement -
DUPĂ GRATII… Cei doi indivizi care au răpit fata de 17 ani au primit câte trei ani de detenție!

PEDEAPSĂ… Judecătorii bârlădeni au pronunțat sentința în dosarul lui Mădălin Florin Mirea, din comuna Ghidigeni, care pe 13 februarie a.c.  și-a răpit, cu ajutorul unui prieten din comună, fosta concubină din Bârlad, cu care avea un copil mic. Tânărul de 18 ani a apărut la ușa minorei de 17 ani, și-a văzut copilul și a tot încercat să o convingă să se împace cu el. Venise  cu o mașină condusă de un prieten, Costel Dimache, de 20 de ani, din Ghidigeni. Cum fata și părinții s-au opus, la plecarea din bloc,   cei doi indivizi au luat-o pe sus, au băgat-o cu forța în mașină și au plecat cu ea oprindu-se la Ghidigeni. Ambii bărbați sunt de atunci, din 15 februarie a.c., în arest preventiv, iar acum au primit câte trei ani de închisoare cu executare. Sentința nu este defintivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Vă reamintim fapta comisă de cei doi indivizi condamnați la închisoare cu executare pentru 3 ani.  Pe 13 februarie a.c., o minoră de 17 ani, din Bârlad, a trăit cel mai palpitant  Valentine’s Day din viața ei, fiind luată pe sus de Mădălin Florin Mirea, de 18 ani, fostul concubin din județul Galați. A fost sechestrată și dusă cu mașina fără voia ei la locuința acestuia, din comuna Ghidigeni. Fata, care avusese o relație cu individul,  din care a rezutat un copil, a plecat de la el, de la Ghidigeni, să nască la Bârlad, și, pentru că tânărul concubin, de 18 ani, era cam violent cu ea, nu s-a mai întors acasă la el, ci a mers direct la părinți. Pe 13 februarie, Mădălin Florin Mirea, concubinul de 18 ani, a apărut la ușa fetei, și-a văzut copilul și a tot încercat să o convingă să se împace cu el. Venise  cu o mașină condusă de un prieten, Costel Dimache de 20 de ani, din Ghidigeni. Fata nu a vrut să mai meargă la el și când a coborât la scara blocului să-l conducă, fostul concubin a și băgat-o cu forța pe minoră în mașină. Au demarat în trombă spre localitatea Ghidigeni, județul Galați, unde Mădălin Florin Mirea a sechestrat-o pe minoră la el acasă. Părinții fetei s-au panicat când au văzut că a fost luată pe sus cu mașina și au sesizat poliția din Bârlad. Din fericire, oamenii legii au acționat prompt, au dat rapid de urma individului și au recuperat minora. Drept urmare, chiar de Valentine’s Day, amorezul Mădălin Florin Mirea, din Ghidigeni, a ajuns în arestul preventiv. L-a luat cu el și pe amicul șofer, care a primit și el 30 de zile de arest preventiv.

Pedeapsa primită: închisoare cu executare pentru 3 ani!

Ieri, magistrații bârlădeni au pronunțat setința în dosarul penal al celor doi bărbați, acuzați de comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. “Condamnă pe inculpatul, Mirea Mădălin Florin, domiciliat în sat/com. Ghidigeni, jud. Galaţi, aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Vaslui, la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal (faptă din data de 13.02.2022, persoană vătămată minoră, P.D.M, în vârstă de 17 ani).  Pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare se execută în regim de detenţie. Condamnă pe inculpatul, Dimache Costel, domiciliat în sat Ghidigeni, comuna Ghidigeni, aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Vaslui, la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal (faptă din data de 13.02.2022, persoană vătămată minoră, P.D. M. în vârstă de 17 ani). Pedeapsa se execută în regim de detenție”, este decizia primei instanțe, mai precis Judecătoria Bârlad. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

CITIȚI AICI: Valentine’s Day cu năbădăi: un tânăr și-a luat pe sus fosta iubită minoră, a sechestrat-o și a ajuns la pârnaie!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.