spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Dragoste de tatã (foto)

- Advertisement -

Lucian Sânmãrtean joacã pentru cele douã comori ale sale

TALISMAN… Dupã o perioadã mai agitatã Lucian Sânmãrtean pare sã îsi fi regãsit linistea. Mijlocasul Vasluiului a trecut peste accidentãri si sperã sã atingã din nou forma maximã în acest final de campionat. Sânmãrtean o are acum alãturi pe sotia sa Maria si pe fiica Natalia. Micuta este, dupã spusele fotbalistului, cel mai de pret dar al lui.

Desi nu mai strãluceste ca în turul campionatului, Lucian Sânmãrtean rãmâne unul dintre jucãtorii de bazã ai Vasluiului. Lipsa mijlocasului s-a simtit în cele câteva etape când Sânmãrtean a stat departe de teren. Chiar si atunci când este mai discret, Sânmãrtean îsi pune amprenta pe jocul echipei. Cu Steaua nu a iesit în evidentã, dar s-a completat perfect cu Paito si au neutralizat flancul stâng al “ros-albastrilor” alcãtuit din Latovlevici si Chipciu. La fel ca si Wesley si Adailton, Sânmãrtean îsi doreste cu orice pret campionatul în acest an. Spre deosebire de cei doi, Lucian a afirmat tot timpul cã îsi doreste sã continue la Vaslui si va lupta pânã când va ridica un trofeu deasupra capului.

În încercarea de a-si recãpãta forma din turul campionatului, Sânmãrtean si-a adus la Vaslui sotia Maria si fiica Natalia, cele pentru care fotbalistul va încerca sã joace în acest sfârsit de campionat. Maria i-a fost alãturi lui Lucian în toate momentele grele ale carierei si l-a sprijinit atunci când nimeni nu ar mai fi crezut într-o revenire. Acum, Lucian are posibilitatea sã îi rãsplãteascã încrederea printr-un trofeu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.