Dramă enormă într-o familie din Iași! Fiul s-a întors din Germania să-și îngroape tatăl! Bărbatul de 42 de ani și-a găsit sfârșitul, căzând secerat chiar lângă mormântul părintelui!

O familie din județul Iași trece printr-o dublă dramă! După moartea unui bărbat de 68 de ani, din comuna ieșeană Șcheia, fiul acestuia, de 42 de ani, a revenit acasă, pentru a-l conduce pe ultimul drum. Numai că, în momentul în care a mers în cimitir, pentru a-i pregăti mormântul tatălui său, ieșeanul a căzut secerat. Medicii ieșeni, chemați la fața locului, nu au mai putut face nimic. Acum, în loc de o înmormântare, familia a fost nevoită să facă două. Polițiștii ieșeni au întocmit două dosare de cercetare penală pentru ucidere din culpă (moarte suspectă)

O tragedie de proporții a lovit din plin o familie din județul Iași! Un bărbat de 68 de ani și-a pierdut viața zilele trecute. Chemat să-și conducă tatăl pe ultimul drum, fiul acestuia, în vârstă de 42 de ani, și-a găsit sfârșitul chiar în timp ce era în cimitir, pregătindu-i mormântul părintelui său.
Întreaga dramă a pornit pe 8 februarie 2021. În jurul orei 10:00, o femeie din comuna ieșeană Șcheia suna la 112. Femeia a reclamat faptul că soțului ei, Dumitru S. (68 de ani) i s-a făcut rău cu o zi înainte și că decedase.

„Pe 7 februarie 2021, l-am lăsat pe soțul meu în dormitorul din casă. Acestuia i s-a făcut rău. Eu am ieșit din casă și, când m-am întors, am văzut că soțul meu nu mai respira”, le-a povestit femeia, cu lacrimi în ochi, polițiștilor ieșeni.

Fiul revenise din Germania, pentru a-și înmormânta propriul tată

La fața locului au ajuns echipaje medicale și de Poliție. Din nefericire, doctorii nu au mai putut face nimic pentru Dumitru S., decât să constate decesul acestuia. Ulterior, cadavrul bărbatului în vârstă de 68 de ani a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru efectuarea necropsiei. …https://www.bzi.ro/drama-enorma-intr-o-familie-din-iasi-fiul-s-a-intors-din-germania-sa-si-ingroape-tatal-barbatul-de-42-de-ani-si-a-gasit-sfarsitul-cazand-secerat-chiar-langa-mormantul-parintelui-exclusiv-4126043?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ