-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Dramă în familia Clejanilor! Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare

- Advertisement -

Fulgy de la Clejani trebuie să plătească scump pentru trecutul lui. Instanța a decis să-l condamne pe fiul Clejanilor la doi ani cu suspendare și să achite daune în valoare de 10.000 de lei.

Judecătorii au decis azi, 21 aprilie, să-l condamne pe Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani la doi ani cu suspendare pentru tâlhărie, de asemenea tânărul trebuie să achite și daune de 10.000 de lei, persoanei care l-a reclamat.

Magistrații au dat verdictul în cazul lui Fulgy, iar autoritățile au fost extrem de dure cu tânărul artist. Fulgy a fost condamnat la 2 ani cu suspendare, dar sentința poate fi atacată cu apel.

”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani„, se arată în decizia judecătorilor, potrivit Fanatik. ..https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drama-in-familia-clejanilor-fulgy-condamnat-589034.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.