Dramă într-o familie din Iași. Un tată s-a sinucis când a aflat că fiica lui de 15 ani a rămas însărcinată. Vestea că va fi bunic i-a fost dată chiar de fată!

Un bărbat s-a sinucis după ce a aflat că fiica lui a rămas însărcinată. La scurt timp după ce a primit vestea, și-a pus ștreangul de gât. Totul a început după ce fiica sa în vârstă de 15 ani și-a făcut un iubit și a avut cu acesta relații intime. De o vreme a aflat că va deveni mamă și a vrut să împărtășească asta și cu părinții ei. Nu s-a gândit probabil la faptul că tatăl ei va claca și va recurge la un asemenea gest

Tragedie într-o comună din Iași. Zilele trecute, un bărbat în vârstă de 42 de ani și-a pus capăt zilelor lăsând în urma sa multe întrebări fără răspuns. Viorel Ioan Ciofu locuia în satul Domnița împreună cu soția sa și cei trei copii. Situația familiei nu era una chiar roz, însă împreună au trecut treptat peste greutăți. Pe 2 martie însă bărbatul a clacat și a decis să-și încheie socotelile cu viața.

Povestea începe în seara zilei de 1 martie. Această dată din calendar înseamnă pentru majoritatea familiilor bucurie și liniște. Pentru familia Ciofu din Țibana nu a fost însă chiar așa. Viorel a ajuns acasă pe seară. Consumase ceva alcool, iar de la câteva vorbe mai aprinse schimbate cu soția sa până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. La un moment dat, cearta dintre cei doi s-a încheiat, iar soția bărbatului în vârstă de 38 de ani a mers să se așeze în pat. Din acel moment nu a mai știut ce face soțul său. Noaptea a trecut, iar dimineața, în jurul orei 7:30, femeia a ieșit din casă. La scurt timp avea să facă o descoperire care probabil îi va marca viața de acum înainte.

Și-a găsit soțul spânzurat în spatele casei

Femeia l-a găsit pe soțul ei spânzurat în grădina din spatele casei. A înlemnit când l-a văzut și a sunat disperată la numărul unic de urgențe 112 să anunțe tragedia. Imediat la fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Era decedat de câteva ore. De când s-a spânzurat bărbatul, în sat nu mai este liniște. Lumea vorbește despre tragedie și pune sinuciderea bărbatului pe seama veștii pe care ar fi primit-o acesta recent de la fiica lui în vârstă de 15 ani. Adolescenta a cărei identitate o vom proteja învață la o școală din Iași. …https://www.bzi.ro/drama-intr-o-familie-din-iasi-un-tata-s-a-sinucis-cand-a-aflat-ca-fiica-lui-de-15-ani-a-ramas-insarcinata-vestea-ca-va-fi-bunic-i-a-fost-data-chiar-de-fata-exclusiv-4141708?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ